Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim iki regl arası yaklaşık 18 gün sürüyo napıcam ben ilk iki sene düzensiz olur sonra düzelir deniliyordu ama 2 seneyi geçti yardım kısslarr böle bişi oldumu sizede:uhm:
canım ilk iki sene düzensiz olması normal.benimde iki reglimin arası 30 günü geçiyordu.şimdi 24-25 gün felan.ama çok telaşlandıksan,doktora git,ultrason çektirir.genelde adetinde problem varsa kist vs.oluyor.bende olduğu gibi senağlama
cnm iki adet döneminin 21 günden az olması durumunda doktora gitmen gerekir.muhtemelen hormonlarınla ilgili bir durum vardır,ilaçlarla hemen düzelirsin
ben 20 21 gun arası bır oluyorum hatta bazen 19 18 bıle oluyor dr gıttım hıc bısey demedı ama bılemem tabı senle ben farklı olabılır yaş farkımızda var
strestende olabılır bende süreklı düşünürsem hemen olurum 19 gunde falan relax ol
canım bence doktora git derim ihmal etme büyük ihtimal hormon tahlili ve ultrasonla bakar bende ilk hastalandıgım zamanlar düzensiz geliyodu gittigimde testlerde bişey çıkmayınca düzenlemesi için ilaç vermişti en azından testlerini yaptırmış olursun
cwplar için tşk.ler kıslar... ben bişi duydum sizinlede paylaşim soğan kaynanılıp suyu içilio 15 gün boyunca... yararı ise adet düzensizliği ve kistleri geçiriyomuş bide menepozu geçiktiriyomuş bikaç tane daha wardı aklıma gelmiyo... bunu denemek istiyorum eger yine düzelmezse sizinde dediğiniz gibi doktora giderim