Kızlar yardım

Allah mutlu etsin canım öncelikle.
Seçtiğin gelinlikte çok güzel.
Vücudunun şekline uygunsa sorun yok, yanlız bu gelinlik insanı biraz kalın gösterebilir gibime geldi, gövdesinde enine katlar var çünkü.
Bir de bu gözle değerlendir istersen umarım yardımı olmuştur.

Kızlar, Gelinliği görmek istedim ama lingi tıklayınca, bu dosyayı açmak istiyormusunuz kutusu çıkıyor. Prensip olarak bu tür dosyaları açmıyorum. Resimleri buraya ekleyebilirsen, Zevkle görmek isterdim. Canım ömrünün sonuna kadar Mutlulukların en güzelini yaşarsın İnşaallah.

Bana çok karışık bir gelinlik modeli gibi geldi.Bakarken yorulduğumu hissettim.Birde çok ince ve uzun boyluysan bunu düşün derim arkadaşım.Tabi ki herkesin zevki farklı sen beğendiysen sorun yok :)

Ben sade şeyleri seviyorum diye mi bilmiyorum ama bu gelinlik bana pek hitap etmedi. Gelinliğine gelince katalogda görmene rağmen önceden diktikleri örneklere bak derim çok ince işçilik isteyen ve arkadaşlarında değindiği gibi ince uzun bir fiziğe sahipsen diktir sonra da o gün bu gelinliğin keyfini doyasıya çıkar derim. Ama değilse bence bir kez daha düşün derim. Mutluluklar...

güzel, sayifsan cok güzel olur. Bu siteden bir arkadasin gelinligi dügün fotolarini albümlere eklemisti
ondada harika olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…