kizlar yardim

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
Bu bolume diktiklerimi koymak istiyorum ama olmuyor yardim ederseniz sevinirim !nasil olcak?:1no2:CADIARZU

Son düzenleme:
Kizlar bunun yapimi cok basit.Ben 2 tane kumas degilde evde cok ince yunlu 1 battaniye vardi onunla diktim(kece gibi kumas ama yumusacik)

Bu sekilde kendiniz cocugunuzun herhangi bir kapisonundan olcu alabilirsiniz

Bundan ikitane kesiyoruz

Bundan 1 tane

Bundanda sekildede goruldugu gibi ikitane kesiyoruz...cok basit verilmis..artik birlestirir dikersiniz...Kendi diktigi gostermek isterdim ama simdi modeller coook uzakta:)
Kolay gelsin arkadaslar...

Bende bluzumu boyle trarif etmek isterdim ama resim koymayi yeni ogrendim ama anlatarak tarif etcem..inanin cok kolay;;Reglan modelini bilirsiniz,koltuk alti yukari dogru cikar kolla ayni hizada,,o sekilde kesiyoruz vucudu,ikiside esit sekilde(istediginiz kadar oyun yazlik model ense acikta iyi olur:)) kollarida beden koluna gore kesip,bilegimize dogru genisletiyoruz kumasi(lastikli olcakya onun icin)....Beden kisminin 1 kenarini birlestirin ve lastik dikin(bel buzulmustur) Bedeni dikin kapatin.Kollari yerlestirin dikin...Yaka kismi olustu kolda dikilince,,genis degilmi?kenarini bukup icine lastik koyabilirsiniz yada lastik dikebilirsiniz omuza yani yakaya(reglan model ya)sonra kol uclarini lastikleyin bittiiiii...ayyyyyyyyyyy biliyorum anlamadiniz ama resimi koyarsam bir yandan bu yazdiklarimi okuyarakta resimi inceleye bilirsinizbenneyaptımkifisfisfis 1DK resim denicem....

Son düzenleme:

Bu etegimin kumasi kalin kislik...bu kis dikmistim ama ani kilolarla basim dertte suan zor oldusenağlama

Bu etegim o bluzdan kalan parcalarla(bayagi almistim bu kumastan cok ucuzda soylemesi ayip olmasin:teytey: :)Bu kumasin yeri ince 8 parcadan olusarak dikilmistir(yarim saatte) alt kisimlarina pul isledim 1 saatimi aldi ama 1 gun sonra ne goreyim dukkanda,,,bunlarin hazilari var metre hesabi alip dikiliyorsenağlamasenağlama cok ugrasmistimsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…