Ben sadece meme büyütme oldum ama benimde uçları aşağı doğru bakıyor ödemden dolayıDik değiller ve dikleşecek diyor
Ödemden dolayı şiş ve silikonlar daha oturmadı zamanla ödem inecek ve silikon aşağı doğru oturup yerleşecek o zaman daha düzgün bir görüntü ortaya çıkacak yapısal olarak göğüs ucunuz aşağı bakmıyorsa 3 ay içinde düzelecektir istediğiniz gb olacaktır.Dik değiller ve dikleşecek diyor
Filz sizin 3 ay geçti hala ara ara göğsünüzde ağrı oluyor mu özellikle yoruncaÖdemden dolayı şiş ve silikonlar daha oturmadı zamanla ödem inecek ve silikon aşağı doğru oturup yerleşecek o zaman daha düzgün bir görüntü ortaya çıkacak yapısal olarak göğüs ucunuz aşağı bakmıyorsa 3 ay içinde düzelecektir istediğiniz gb olacaktır.
5. Ayın içindeyim sol göğsümde hala hissizlik ve ara sıra ağrım oluyor özellikle regl dönemimde dokunamıyorum acıyor. Sağ taraf düzeldi böyle bir sıkıntım yok . Ama sol taraf daha geç iyileşiyor.Filz sizin 3 ay geçti hala ara ara göğsünüzde ağrı oluyor mu özellikle yorunca
öncesi varmı arkdsım kas altımı kas üstümüMerhaba, çok geçmis olsun.
Biraz bekleyin, memeler otursun, sonra biraz diklesir.
Kaç CC taktirdiniz?
Evet benim de sağ göğsüm de hiç ağrı sızı yok ama sol göğsüm sızlıyor ara ara Ben Solak olduğum için elimi aktif kullanıyorum ve haliyle sol mememi daha çok yorduğumu düşündüğüm için sol tarafımda ağrı oluyor diye düşünmüştüm. Altı ay beklememiz gerekiyor galiba tam olarak iyileşmesi de bir yılı bulacak5. Ayın içindeyim sol göğsümde hala hissizlik ve ara sıra ağrım oluyor özellikle regl dönemimde dokunamıyorum acıyor. Sağ taraf düzeldi böyle bir sıkıntım yok . Ama sol taraf daha geç iyileşiyor.
Evet kesinlikle tam iyileşme 1 yıl olacak gb. görünüyor. Bu tür şikayetler tamamen normal ama güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorumEvet benim de sağ göğsüm de hiç ağrı sızı yok ama sol göğsüm sızlıyor ara ara Ben Solak olduğum için elimi aktif kullanıyorum ve haliyle sol mememi daha çok yorduğumu düşündüğüm için sol tarafımda ağrı oluyor diye düşünmüştüm. Altı ay beklememiz gerekiyor galiba tam olarak iyileşmesi de bir yılı bulacak
Merhaba, sanırım konu sahibine yazıcaktınız, beni etiketlemişsiniz :)öncesi varmı arkdsım kas altımı kas üstümü
295ccMerhaba, çok geçmis olsun.
Biraz bekleyin, memeler otursun, sonra biraz diklesir.
Kaç CC taktirdiniz?