Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum. Korkulacak bi ameliyat değil apse oluşmuşsa o zorlamıştı beni sadeceKızlar kıl dönmesi ameliyatı olan varmi aranızda kuyruk sokumundan bugun gittim doktora ameliyat dedi ama. Korkuyorum
Evet apse olmuş biraz sıktı doktor kötü görünmüyor hemen ol ameliyat dedi antibiyotik verdiBen oldum. Korkulacak bi ameliyat değil apse oluşmuşsa o zorlamıştı beni sadece
Çok teşekkür ederim araştırdım bende lazerlede yapılıyormuş ama devlet yapar mi acaba yapan bi yer bulamadim daha lazer istiyorum bende ameliyat beni korkutuyorBir arkadaşıma yaptirdik,lazerle yapan bir yere gidin hem iz kalmaz hem kuruturlar ,gecmis olsun
Çok teşekkür ederim. Aynen mecbur olucam benmde bi arkadaşım olmuştu o zor geçirdi diye aklimda kalmış o yuzden tereddüt ettimBen olmadım yakınım oldu rahat geçirdi.
Zaten olmamak gibi bir tercihiniz yok hem ayrı hem kitle oluşması kadar zor olamaz.
Geçmiş olsun içinizi rahat tutun
Tabiki ol hemen ameliyat . Ameliyatsız ömür boyu apseyle uğraşmak zorunda kalırsın antibiyotik kullanmakla ömür geçmez . Ya genel anestezi oluyorsun yani tamamen uyutuluyorsun yada lokal anestezi olup belden asagisini uyusturuyorlar zaten hiçbir şey hissetmiyorsun . Ben devlet hastanelerinde köpekmisiz gibi davrandıkları için 2016 yılında özelde oldum 1000 TL ücret vardı. 1 gece kalmıştım. 3 günde de ayağa kalktım. Yani dünyanın en basit ameliyatı hiç korkmaEvet apse olmuş biraz sıktı doktor kötü görünmüyor hemen ol ameliyat dedi antibiyotik verdi
Sgk gecen bir ozelde yaptir doktor araştır muhakkak,benim arkadasimi devlette 3 kere ameliyat etmislerdi daha once bildigin cok kotu iz kaliyor ,kesiyor resmen birde hep tekrarliyor en son resmen iltihap kana karisiyordu buraya goturdum ben kurtulduÇok teşekkür ederim araştırdım bende lazerlede yapılıyormuş ama devlet yapar mi acaba yapan bi yer bulamadim daha lazer istiyorum bende ameliyat beni korkutuyor
Ne şikayeti ile gittin canım? Benim de kuyruk sokumumda apse çıktı ve delik var cildiyeye gittim kıl dönmesi mi genel cerraha gitmem gerekir mi dedim hayır değil dedi krem verdi ama hâlâ aklımda soru işareti varKızlar kıl dönmesi ameliyatı olan varmi aranızda kuyruk sokumundan bugun gittim doktora ameliyat dedi ama. Korkuyorum
Benim de kuyruk sokumumda apse çıktı cildiyeye gittim kıl dönmesi diye korktum ama değil dedi. 2 yıldır çıkıyor delik de var ama doktor çok kesin konuşuyor. Bir kere kasığımda da çıktı sence cildiyeye güvenmeli miyim anlar mı yoksa genel cerraha gitmeli miyimBen oldum. Korkulacak bi ameliyat değil apse oluşmuşsa o zorlamıştı beni sadece
Ağrı sikayeti ile gittim bendede 3 tane delik var doktor sıktı apse var ama kıl dönmesi olmuş dedi sen bence yinede bi gözuk genel cerraha çünkü bende gidicem acil doktoru söyledi bana kıl dönmesi var diye icin rahat etsinNe şikayeti ile gittin canım? Benim de kuyruk sokumumda apse çıktı ve delik var cildiyeye gittim kıl dönmesi mi genel cerraha gitmem gerekir mi dedim hayır değil dedi krem verdi ama hâlâ aklımda soru işareti var
Cildiyeciye inanmak istediğim için gitmek istemiyorumAğrı sikayeti ile gittim bendede 3 tane delik var doktor sıktı apse var ama kıl dönmesi olmuş dedi sen bence yinede bi gözuk genel cerraha çünkü bende gidicem acil doktoru söyledi bana kıl dönmesi var diye icin rahat etsin
Lazer ile yapan bi hastaneÇok teşekkür ederim araştırdım bende lazerlede yapılıyormuş ama devlet yapar mi acaba yapan bi yer bulamadim daha lazer istiyorum bende ameliyat beni korkutuyor
Bende çok korkarak gittim ama el. Mahkum çünkü ağrım var lazerle olmaya karar verdim lazeri tavsiye ettiler o daha rahatmışCildiyeciye inanmak istediğim için gitmek istemiyorum
Bence genel cerraha mutlaka gorunmelisin. Kıl dönmesi değilse kuyruk sokumunda niye apse olur. Mutlaka görün benceBenim de kuyruk sokumumda apse çıktı cildiyeye gittim kıl dönmesi diye korktum ama değil dedi. 2 yıldır çıkıyor delik de var ama doktor çok kesin konuşuyor. Bir kere kasığımda da çıktı sence cildiyeye güvenmeli miyim anlar mı yoksa genel cerraha gitmeli miyim
Stresten dedi doktor çünkü kasığımda da çıkmıştı geçen seneBence genel cerraha mutlaka gorunmelisin. Kıl dönmesi değilse kuyruk sokumunda niye apse olur. Mutlaka görün bence
Delikler ne büyüklükteydi bende şüpheleniyorum ve sonrası ameliyat izi kaldımı normal mi görünüyordu ?Ben oldum. Korkulacak bi ameliyat değil apse oluşmuşsa o zorlamıştı beni sadece