Kızlar 4 aylık evliyim. İdrar yolu enfeksiyonum felan vardı ama bu ay temizledim tamamen sonunda. Adetime 10 gun var göğüslerim adet zamanı şişer hep genelde ama bu sefer aşırı derecede mavi damalarlar çıktı ve uclari diklesti. Ve puturcukler var. Bi iki gün basım agridi. Beyaz akıntım var. Ve bi kac gundur uyku hali var sürekli dün gece de rüyamda göğüslerim gördüm anlamı hamile olmakmış. Sizin erken belirtileriniz nelerdi? Bacaklarim da ağrıyor azicikkk. Psikolojik mi bilmiyoruum. Sizce hamile miyim daha çok yeniyim ama düşünmeden edemiyor insan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım.
- Konu Sahibi Slakra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2015
- 66
- 36
- 88
Allah hayırlısıını versin. Hersey gonlunuze göre olsun ama test yapmanız lazım biz bılemeyızkı sadece tahmin yuruturüz evet belırtıler olabilir diyor ama yınede test çok teşekkür ederim amin. Ama 9 gün önceden test yapsam çıkmaz ki adet belirtilerle de aynı ama bu ay içimde farklı bi his var. 9 gün beklemeden başka çarem yok.
Sorma içim içimi yediim resmenn. Ama olumsuz sonuç almaktan korkuyorum eğer varsa da kendini gösterir mi 9 gün varken?Hamilelik belirtilerini okumuş kadar oldum :) en doğrusu test canım en azından kaygın gider için içini yemesinden iyidir
- 1 Eylül 2015
- 66
- 36
- 88
En doğrusu adetten tarihinden sonra az daha sabır Ama kan testi vermelisin en doğru sonuç içinSorma içim içimi yediim resmenn. Ama olumsuz sonuç almaktan korkuyorum eğer varsa da kendini gösterir mi 9 gün varken?
Ben 4 kez gebelik geçirdim ama hiçbirinde 10 gün önce belirti yaşamadım ..yasadim ama adet belirtileriydi ayni..adete hep 10 gün kala başlar bende çünkü ..onun için ayr yapamadım ..sadece adetim gecikti osekilde ogrenebildimKızlar 4 aylık evliyim. İdrar yolu enfeksiyonum felan vardı ama bu ay temizledim tamamen sonunda. Adetime 10 gun var göğüslerim adet zamanı şişer hep genelde ama bu sefer aşırı derecede mavi damalarlar çıktı ve uclari diklesti. Ve puturcukler var. Bi iki gün basım agridi. Beyaz akıntım var. Ve bi kac gundur uyku hali var sürekli dün gece de rüyamda göğüslerim gördüm anlamı hamile olmakmış. Sizin erken belirtileriniz nelerdi? Bacaklarim da ağrıyor azicikkk. Psikolojik mi bilmiyoruum. Sizce hamile miyim daha çok yeniyim ama düşünmeden edemiyor insan.
Göğüslerine ne gibi değişikler oldu?Ben 4 kez gebelik geçirdim ama hiçbirinde 10 gün önce belirti yaşamadım ..yasadim ama adet belirtileriydi ayni..adete hep 10 gün kala başlar bende çünkü ..onun için ayr yapamadım ..sadece adetim gecikti osekilde ogrenebildim
Göğüslerine ne gibi değişikler oldu?
Adet olacağıma yakın göğüslerim siserdi aynıydı bir farklılık olmadı ..gebeliğin 4 veya 5 haftalarında şişme ilerledi gebe kalmissam eğer..yani adetim bir hafta falan gectimi gogusler dahada sertlesirdi ..
HamileyimmmEn doğrusu adetten tarihinden sonra az daha sabır Ama kan testi vermelisin en doğru sonuç için
1hafta a varken test yaptım. İki tane ikiside silik çıktı doktora gidip test verdim beta 18.9 çıktı yani hamileymmHamilelik belirtilerini okumuş kadar oldum :) en doğrusu test canım en azından kaygın gider için içini yemesinden iyidir
- 1 Eylül 2015
- 66
- 36
- 88
Kuzum çok sevindim rabbim sanada meleğine de sağlıkla kavuşma nasip etsin inşaAllaahHamileyimmm
Aminnn teşekkür ederim caniimmm Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınnnKuzum çok sevindim rabbim sanada meleğine de sağlıkla kavuşma nasip etsin inşaAllaah