• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım.

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
1
346
18
26
Kızlar 4 aylık evliyim. İdrar yolu enfeksiyonum felan vardı ama bu ay temizledim tamamen sonunda. Adetime 10 gun var göğüslerim adet zamanı şişer hep genelde ama bu sefer aşırı derecede mavi damalarlar çıktı ve uclari diklesti. Ve puturcukler var. Bi iki gün basım agridi. Beyaz akıntım var. Ve bi kac gundur uyku hali var sürekli dün gece de rüyamda göğüslerim gördüm anlamı hamile olmakmış. Sizin erken belirtileriniz nelerdi? Bacaklarim da ağrıyor azicikkk. Psikolojik mi bilmiyoruum. Sizce hamile miyim daha çok yeniyim ama düşünmeden edemiyor insan.

Allah hayırlısıını versin. Hersey gonlunuze göre olsun ama test yapmanız lazım biz bılemeyızkı sadece tahmin yuruturüz 🤗evet belırtıler olabilir diyor ama yınede test ;)

Hamilelik belirtilerini okumuş kadar oldum :) en doğrusu test canım en azından kaygın gider için içini yemesinden iyidir☺️🌸

Allah hayırlısıını versin. Hersey gonlunuze göre olsun ama test yapmanız lazım biz bılemeyızkı sadece tahmin yuruturüz 🤗evet belırtıler olabilir diyor ama yınede test çok teşekkür ederim amin. 🙏 Ama 9 gün önceden test yapsam çıkmaz ki🤔 adet belirtilerle de aynı ama bu ay içimde farklı bi his var. 9 gün beklemeden başka çarem yok.

Hamilelik belirtilerini okumuş kadar oldum :) en doğrusu test canım en azından kaygın gider için içini yemesinden iyidir☺️🌸
Sorma içim içimi yediim resmenn. Ama olumsuz sonuç almaktan korkuyorum eğer varsa da kendini gösterir mi 9 gün varken?

Kızlar 4 aylık evliyim. İdrar yolu enfeksiyonum felan vardı ama bu ay temizledim tamamen sonunda. Adetime 10 gun var göğüslerim adet zamanı şişer hep genelde ama bu sefer aşırı derecede mavi damalarlar çıktı ve uclari diklesti. Ve puturcukler var. Bi iki gün basım agridi. Beyaz akıntım var. Ve bi kac gundur uyku hali var sürekli dün gece de rüyamda göğüslerim gördüm anlamı hamile olmakmış. Sizin erken belirtileriniz nelerdi? Bacaklarim da ağrıyor azicikkk. Psikolojik mi bilmiyoruum. Sizce hamile miyim daha çok yeniyim ama düşünmeden edemiyor insan.
Ben 4 kez gebelik geçirdim ama hiçbirinde 10 gün önce belirti yaşamadım ..yasadim ama adet belirtileriydi ayni..adete hep 10 gün kala başlar bende çünkü ..onun için ayr yapamadım ..sadece adetim gecikti osekilde ogrenebildim

Ben 4 kez gebelik geçirdim ama hiçbirinde 10 gün önce belirti yaşamadım ..yasadim ama adet belirtileriydi ayni..adete hep 10 gün kala başlar bende çünkü ..onun için ayr yapamadım ..sadece adetim gecikti osekilde ogrenebildim
Göğüslerine ne gibi değişikler oldu?

Göğüslerine ne gibi değişikler oldu?
Adet olacağıma yakın göğüslerim siserdi aynıydı bir farklılık olmadı ..gebeliğin 4 veya 5 haftalarında şişme ilerledi gebe kalmissam eğer..yani adetim bir hafta falan gectimi gogusler dahada sertlesirdi ..

1hafta a varken test yaptım. İki tane ikiside silik çıktı doktora gidip test verdim beta 18.9 çıktı yani hamileymm

Back