Kızlar yardım...

iclal35_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
173
28
18
26
Selam kızlar adetime 4 5 gün var. Akıntılarım ve kasıklarımdaki ağrıdan şüpheleniyodum esim yap dedi dün aksam albi gebelik testi yaptim. Baya negatifti. Gece yatmadan baktim yine negatif. Sabah kalktım bir baktım baya ikinci cizgi cikmis pembe birsekilde. Yaşayan var mi bunu? Gebelik istemiyorum bu arada. Onun streside var. Supheli ilişki subatin 4 ünde oldu. Reglimden 1 hafta önce. Tam günümde reglimi oldum bitti.. Bittikten sonra feci bi kasık ağrısı artan seffaf akinti icinde kilcal kilcak kanlar halsizlik vs. Geçen hafta çarşamba miratech erken gebelik testi yaptım saatler sonra silik gördüm kan verdim iki gün sonra 0.1 çıktı. Iki gün sonra yani bu pazar yine aynı testten yaptım o da silik çıktı hemen aradan 4 gün geçti dun gece yani. Albi test yaptım negatif sonra pozitif...... Bugün kan vereceğim... Ablalarım sizce var mıdır cok gerginim..

Kizlar kimse yok mu

Yoktur gebelik korkma

Adetime 2 gün var beyaz beyaz parçalı akıntı geliyor normal midir bu abla? Birde 3 gün önce bu soruyu sorduğum gün kan verdim negatif yine de bu akıntı geriyor beni
Kanda çıkmadıysa yoktur canım malesef süt kesiği akıntı iltihap kaynaklı olabilir enfeksiyon olabilir doktora görünmekte fayda var

Kanda çıkmadıysa yoktur canım malesef süt kesiği akıntı iltihap kaynaklı olabilir enfeksiyon olabilir doktora görünmekte fayda var
Arada yeşil de geliyor(( hatta adetim bittikten sonra seffaf akinti içinde kilcal şekilde kan falan gördüm kist falan mi var bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…