• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim

pasaninannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
6
2
1
Hanimlar merhaba 28inde ovu testi yaptim pozitif cikti 2gun oncesinide degerlendirmistik aksami yaptigimda daha silik cikti ertesi gun heptennsilikti daha sonra 4 gun gecti ve kasigimda batip cikan agrilar basladi sol tarafimda sık idrara cikmaya basladim bi iki gun midemde gariplikler hissetim bata 4 gunum var test yaptim 7gun kala negatif cikti ama hala daha sol kasigimda agri devam ediyor bugunde hafif sislik hissetim ve bastirinca daha cok agriyor ovu testi yaptim ve pozitif cikti neden boyle oluyor cildirmak uzereyim boyle bi durumla karsilasan varmi

Hanimlar merhaba 28inde ovu testi yaptim pozitif cikti 2gun oncesinide degerlendirmistik aksami yaptigimda daha silik cikti ertesi gun heptennsilikti daha sonra 4 gun gecti ve kasigimda batip cikan agrilar basladi sol tarafimda sık idrara cikmaya basladim bi iki gun midemde gariplikler hissetim bata 4 gunum var test yaptim 7gun kala negatif cikti ama hala daha sol kasigimda agri devam ediyor bugunde hafif sislik hissetim ve bastirinca daha cok agriyor ovu testi yaptim ve pozitif cikti neden boyle oluyor cildirmak uzereyim boyle bi durumla karsilasan varmi
Canım heyecanını anlıyorum ama adet gününü tam bekle en azından bu ağrılar adette olablir inşallah hamilesindir🥰

Insallah canim gunler gecmek bilmiyor pskolojikmi diyorum bakalim artik 😊
Bende senin gibi çok heyecanla bekledim 1 sene oldu daha kısmet olmadı bu ayda hiç ümidim yok sen sakin ol günler hemen geçer bi. Bakarsın hamilesin

Hamileysen bile o saydığın belirtiler için çok erken bu stresi yaşama en iyisi test yapıp emin olmak

Neredeyse ayni belirtilerimiz.. hep duz yatiyorum sag sol yatinca agri oluyor. Bazen de gercekten regl agrisi yasiyorum baya baya. Benim de ovulasyonum.1 eylulden beri koyulasmaya basladi bat a 4 gun var. Tabiki c hale koyu ama t deki koyulasma da fark edilmeyecek gibi deil.Incir yedim taze onun etkisi mi bilmiyorim cunku 28 inde yumurtladim, akintiyi gordum.

Back