- 10 Kasım 2018
- 191
- 102
- 53
- Konu Sahibi Thejerixmel
-
Aynı durumdayız.. Varsa formülü bana da ateşlesinler hayrına.....
Aminnn insallah smdi yeni evlenenlerin hepsinin olipfa benim olmayinca biraz korkyrm siz hormon testi yaptrdnzmi nedir nasil yapilioBi sebep yoksa olmaması için stres yapilmamali kafaya fazla takılmamali. Nasip de varsa verir rabbim.
Inşallah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Eveg hemde cok fazla kimse bisey bile demese ustunde o sorumlulugu hissediyo insan bilmiyrm rabbim istehen herkeze saglikli sihatli hayirlj hi eblat verir insallahİstemekten olmuyo onu anladım ben, çevremde nerde isteyen aylarca uğraşıyo, çok da şaapmayanlar daha emzirirken diğerine hamile kalıyo, üzerinde durmamak lazım ama malesef çevre diye bir etken var
Bende aynı durumdayım benle evlenen benden sonra evlenen çoğu kişi hamile kaldı. Benim adet düzensizliğim var ve ona istinaden yumuşlar da büyüme çatlama sorunu oluyo bu yüzden tedavi gördüm olumsuz sonuçlandı. Şimdi başka bi dr bulduk ona gidecem bakalım nolacak. Eşim de sperm testi filan yaptı onda bi sorun yok.Aminnn insallah smdi yeni evlenenlerin hepsinin olipfa benim olmayinca biraz korkyrm siz hormon testi yaptrdnzmi nedir nasil yapilio
Amin inşallah, ama bir süre daha olmazsa detaylı görünün derim, rahim filmi falan, bende öyle yapıcam belki boş yere bekliyoruz bilemeyizEveg hemde cok fazla kimse bisey bile demese ustunde o sorumlulugu hissediyo insan bilmiyrm rabbim istehen herkeze saglikli sihatli hayirlj hi eblat verir insallah
O çevre bizleri stresi sokuyo ben genelde bulunmamaya çalışıyorum zaten bizim stresimiz bize yeterİstemekten olmuyo onu anladım ben, çevremde nerde isteyen aylarca uğraşıyo, çok da şaapmayanlar daha emzirirken diğerine hamile kalıyo, üzerinde durmamak lazım ama malesef çevre diye bir etken var
Bende öyle yapıyorum valla belki onlar etkiliyo da olmuyo mok atmam gibi olmasın ama stres oluyo insan, temmuzda izne gitcez bide biz yandııık, sevinemiyorum bileO çevre bizleri stresi sokuyo ben genelde bulunmamaya çalışıyorum zaten bizim stresimiz bize yeter
Eşimde bi problem yok. Benim adet düzensizliğim var işte. Iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm ikiside olumsuz sonuçlandı. Bi ay ara verdik başka bi dr bulduk ona gidecez. O klomen kullandığımda iki ay düzenli oldum. Ara verince gecikmeli oldum. Gideceğimiz dr için iyi diyolar bakalım nolacak mDaha yolun başindasiniz. Hormon tahlilleriniz yapildimi ? Eşiniz sperm verdi mi ? Rahim filmi çekildiniz mi ? Yumurtlama gunlerinizi duzenli deegerlendirdiniz mi ?
Esinizde doktor gorunsun. Eger problem yoksa ovulasyon testi alin. Hormon tahlilleriniz normal ve 3 ayda gebelik oluşmassa rahim filmi çektirin.
Bulunmasakta kendi kendimize evde arastrp bunalima giriuoz en azindan ben oyleyimO çevre bizleri stresi sokuyo ben genelde bulunmamaya çalışıyorum zaten bizim stresimiz bize yeter
Alttan muane oldm ben smir testi yaptilar bide reglken gel hormonlatina baklm dediler cuma gunu gidicm soyledgnz seyleri hic kullanmdm ben doktr kendisimi soyluyo doktora ne digcegmide bilmiyrm ki benEşimde bi problem yok. Benim adet düzensizliğim var işte. Iki kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini gördüm ikiside olumsuz sonuçlandı. Bi ay ara verdik başka bi dr bulduk ona gidecez. O klomen kullandığımda iki ay düzenli oldum. Ara verince gecikmeli oldum. Gideceğimiz dr için iyi diyolar bakalım nolacak m
Etkiler tabi canim. Fazla duyma kimseyi gezme imkanın varsa gez dolaşBende öyle yapıyorum valla belki onlar etkiliyo da olmuyo mok atmam gibi olmasın ama stres oluyo insan, temmuzda izne gitcez bide biz yandııık, sevinemiyorum bile
Bende alttan muayane oldum dr baktı işte kendi verdi onları bana. Eğer yumurtalıklar büyüme catlma sorunun yoksa vermez belkiAlttan muane oldm ben smir testi yaptilar bide reglken gel hormonlatina baklm dediler cuma gunu gidicm soyledgnz seyleri hic kullanmdm ben doktr kendisimi soyluyo doktora ne digcegmide bilmiyrm ki ben
Bende öyleydim tedaviye ara verince kestim herşeyi bakmadım biseye.Bulunmasakta kendi kendimize evde arastrp bunalima giriuoz en azindan ben oyleyim
Öyle yapıcaz ama izin 20 gün, bitmek bilmicekEtkiler tabi canim. Fazla duyma kimseyi gezme imkanın varsa gez dolaş
Hadi inşallah canım benimÖyle yapıcaz ama izin 20 gün, bitmek bilmicekson bir hakkım kaldı o güne kadar inş gerek kalmazda üç kişi gideriz izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?