kızlar yardım...

Curious2405

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
5
0
1
35
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve inşallah olursa ilk gebeliğim olacak.birkaç sorum var 27 temmuzda inanılmaz kasık ağrısı batma..vs (yok böle bir ağrı) oldu 28 temmuzda hemen dr.a gittim yumurtalarımın çatladığını hiçbir başka sorunun olmadığını söyledi tabi yumurtlama günlerine uyarak ilişkilerimiz devam ediyordu. 5 ağustosta önce pembe arkasından kahverengi lekelenmem oldu yaklaşık 3 gün sürdü son günde 1 ped bile dolmadı.formlardan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6sında kan testi yaptırdım hamile olmadığımı öğrendim ama varsa da belli olmaz zaten dedi hemşire !! 12 temmuz yani dün normal regl tarihi günümdü bugünde hala adet olmadım fakat yumurtalıklarım da farklı bir ağrım var 1 haftadır aşırı iştahsızım bugün hele eşim kahvaltıyı hazırlarken bile mutfakta duramadım 2 lokma sonrası kalktım,halsizlik hele hiç bahsetmiyorum ..sizce hamile olabilir miyim psikolojik olabilir mi böle bir dönem geçiren oldu mu?

Benim de düzenli olan adetim 10 gün gecikmişti bir anda. Bulantı uyku halsizlik tüm belirtilere rağmen hamile olmadığımı öğrenmiştim.
En doğru cevap kan testi...

Benim de düzenli olan adetim 10 gün gecikmişti bir anda. Bulantı uyku halsizlik tüm belirtilere rağmen hamile olmadığımı öğrenmiştim.
En doğru cevap kan testi...
Ara kanaması olmuş muydu canım sende yoksa direk 10 gün attı mı regl tarihi? İnşallah isteyen herkese nasip olur çok umutlandım kendi adıma ama bilemedim şuanda

Ara kanaması olmuş muydu canım sende yoksa direk 10 gün attı mı regl tarihi? İnşallah isteyen herkese nasip olur çok umutlandım kendi adıma ama bilemedim şuanda
Ben de ara kanama olmadı ama baya ağrım olmuştu tutundu filan sandım. Hoş ben hamile kalınca da yerleşme kanaması yaşamadım. Sadece 11. Haftada bi kanama oldu o da plasenta ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…