Kızlar yardım...

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.140
Kızlar doğum yapalım 2 hafta oldu zor bir doğum geçirdim. Spinal sezeryana alındım acil sezeryan olduğu için hemen sütüm gelmedi daha sonra da oğlum mememi almadı şimdi bi türlü göğsümü almıyor mamaya alıştı deniyorum ısrarla ama yok sağıp verdim 10-15 damla Anne sütü bedduadan korur derler dediler. Emmediği için sütüm kaçacak ona korkuyorum hergün sağma şansım da yok maalesef ne yapacağım ben :KK43:

Canım mama verme yemek saatinde başla memeyi zorlamaya o acıktığı için mecbur alacak. Benim eltim normal doğumu çok zor olduğu için sütü geç geldi. Bebek tutmadı bi türlü. Saatlerce uğraştık hala emiyor oğlan 2 yaşında. Meme vermeden önce damağına serçe parmağınla tık tık vur emme refleksi gelir hemen emmeye çalışınca ver göğsünü. Ağzını çektikçe zorla babası tutsun kafasını Şen'de ver. Uyku arasında sersem olur o ara vermeye gayret et

Canım mama verme yemek saatinde başla memeyi zorlamaya o acıktığı için mecbur alacak. Benim eltim normal doğumu çok zor olduğu için sütü geç geldi. Bebek tutmadı bi türlü. Saatlerce uğraştık hala emiyor oğlan 2 yaşında. Meme vermeden önce damağına serçe parmağınla tık tık vur emme refleksi gelir hemen emmeye çalışınca ver göğsünü. Ağzını çektikçe zorla babası tutsun kafasını Şen'de ver. Uyku arasında sersem olur o ara vermeye gayret et
Babamız 1 aylık göreve gitti yanımızda olsa da faerketmezdi ya :KK70: iki sevip kucağıma veriyordu Annemin yanındayım o da süt meselesini çok kafaya takmıyor bitanem ben de sizi mama ile büyüttüm diyor Dr da zorlamayın tiksinir dedi benim ki günde 200 cc mama emiyor :/

X