• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardim yerlesme kanamasi nasil oluyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mina_1414

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
1.060
952
123
39
Canlar adetime daha 7 gun var 28 gunde 1 adet olan biriyim bi gecen ay 2 gun erken geldi bu gunde bole kahve rengi pede az gecen ama peceteye silince kirmizimsi gelen bi akintimi desem yoksa adetmi basliyo bilemiyorum sabahtan beri 1 kere 1 cm lik bi parca geldi kanli acaba adeti erkenmi oluyorum bu ay deli olcam 21 agustosta yumuryam catladi ve ben 20 ve 23 agustosta iliski yasadim esimle sadece 2 kere oldu 5 aydir 20 gun boyunca iliski yasayip hamile kalamamis bir insanim o yuzden ihtimal vermek istemiyorum basina gelen varmi kizlar

Canim noldu sonucun hamile misin bnde 21.gun pembemsi kahverengi akintim oldu senle durumum ayni

Kahverengi akıntı,veya pembe akıntı. Koyu kırmızı ise adetin geliyordur..

Kahverengi akıntı ve pembe akıntı yerleşme kanamasıdır demek istedim. Koyu kırmızı ise adetttir. Ben öyle biliyorum. Koyu kırmızı olmaz yerleşme kanaması.
Simdi anladım canm evet doğru köyü kırmızı olursa adettir benim dünden beri kahve rengi leke gibi geliyor bugünde çok az geldi dahada genede inşallah yerlesme dir benimkisi

Simdi anladım canm evet doğru köyü kırmızı olursa adettir benim dünden beri kahve rengi leke gibi geliyor bugünde çok az geldi dahada genede inşallah yerlesme dir benimkisi

Ben eksik yazmışım tekrar okuyunca fark ettim..
test yaptın mı? Yoksa adetine daha var mı?

Ben eksik yazmışım tekrar okuyunca fark ettim..
test yaptın mı? Yoksa adetine daha var mı?
Dün sabah yaptım önce çıkmadı pek beklemedim zaten attım hemen üzüldüm çok işte ogledn sonra leke geldi iste adetime 2 gün kaldı canm dün geldı leke işte bugünde sabah geldi daha bişey yok

Canlar adetime daha 7 gun var 28 gunde 1 adet olan biriyim bi gecen ay 2 gun erken geldi bu gunde bole kahve rengi pede az gecen ama peceteye silince kirmizimsi gelen bi akintimi desem yoksa adetmi basliyo bilemiyorum sabahtan beri 1 kere 1 cm lik bi parca geldi kanli acaba adeti erkenmi oluyorum bu ay deli olcam 21 agustosta yumuryam catladi ve ben 20 ve 23 agustosta iliski yasadim esimle sadece 2 kere oldu 5 aydir 20 gun boyunca iliski yasayip hamile kalamamis bir insanim o yuzden ihtimal vermek istemiyorum basina gelen varmi kizlar
Hamile değilsin çünkü o senin dediğin akıntı adet gününde geliyor
Artık bi dahaki aya

bluees3 bluees3 ben ağustos 13 te regl olmuştum eylül 8 de 5 gün önce olmuşum yani ozaman ben 25 günde 1 mi adet oluyorum acaba dahada geriye gidersek mayıs 7 de haziran 5te olmuştum yani 25 gundenmi hesaplamam lazım yoksa geçen ay 8 inde olmuştum bu ayın 8 inimi beklemek lazm canm sence ne yapmaliym

27 ile 30 günde bir oluyorsun sanırım ben öyle hesapladım canım bence ne olur ne olmaz pazartesiye kadar bekle

Dün sabah yaptım önce çıkmadı pek beklemedim zaten attım hemen üzüldüm çok işte ogledn sonra leke geldi iste adetime 2 gün kaldı canm dün geldı leke işte bugünde sabah geldi daha bişey yok

Hayırlısı olsun adetin geciktiğinde tekrar yap.. şimdi bence çıkmayabilir..

Back