• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim :( (vodafone self servis)

morcivertlimba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
116
101
28
37
Kizlar merhaba bu vodafone self servis diye bisey var hepiniz biliyosunuzdur. Ben de meraktan sirket hattindan deneyeyim dedim. Neyse bilgisayarimdan actim sifreyi girdim ve acilan sayfada bi kutucuk cikti altinda onayliyor musunuz yaziyodu ben de yaziyi tam okumadim tam yanina tiklayacakken farenin ayarlari bozuk oldugu icin onayliyorumu tikladim ve kutucuk aniden kayboldu. Kendi hattim olsa sorun degil sirket hatti bi de faturali :( cok tirsiyorum su an aranizda girenler vardir kesin neyi onayladigimi bilen var mi nolur yardim edin :(

İste hat benim adima degil sirket hatti. Musteri hizmetlerinde once kisisel bilgilerle alakali birseyler sormuyolar miydi? Ay hic de anlamam boyle seylerden. Self servisi kullanan biri varsa nolur bi bakabilir mi hani bi site acinca direk reklam gibi bi kutucuk cikar da onu kapatip siteye devam edersiniz oyle bir seydi. Hatla alakali bir sey

Back
X