• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım !!!! tv ünitesi,yemek odası ??

tsemavi

KüçükBaLIğıMlaSanaEmANtiz
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
1.559
123
363
arkadaşlar merhabalar.umarım iysinizdir.(inş. konum da doğru yerdedir.:kkk:)
bir konuda yardımınıza ihyitacım var.ben yatak odamı ve salonumu istikbal'den aldım.eşyalardan bazıları hala gelecek(10 ay oldu) komidinler ve tv ünitesinin üretimi geç olmuş hala göndermediler.yemek odası almadım.neyse o zaman tv ünitesini begenmiş siparişini vermiştik.gecenlerde ugradık hafta içi gönderelim dediler ama şimdi kararsızım alsam mı almasam mı tv ünitesini bilemedim ?yemek odası alacagım zaman yemek odasının ünitesini alırım diye düşünüyordum ama komsum da yemek odasının modası kalmadı, bence tv ünitesi al bir de yemek masası alır koyarsın salonuna böylece yemek odasının kalabalıklıgı da olmaz daha da şık olur dedi.bende düşünüp duruyorum ama ne yapsam karar veremedim.fotolarını koyyum.lütfen bana bir fikir verin.sadece tv ünitesi ve yemek masası mı yoksa yemek odası mı almalıyım? yemek odası olmazsa olmaz mı yoksa işe yaramıyor sadece yer mi işgal ediyor. sizce ne yapayım ?

$monaco-compact-vitrin-1.webp$monaco-compact-tv.webp tv ünitesi işte bu.

$303235_185850704817818_4719499_n.webp koltuk takımım bu.

$İstikbal-Monaco-Yemek-Odası.webp eğer tv ünitesini alırsam alacağım yemek odası da bu yada sadece yemek masası.

Eki Görüntüle 445886 heryer kahve olmasın diye bunu da beğenmiştim ama :26:

$istikbal_bellona_bv_monaco_3.webp yatak odam da bu.

hiç kimsenin fikri yokmu? çok mu karışık yazdım aceba ??

ayy canım renkleri çok koyu durmadan toz alman lazım bide evi boğar pişman olursun eğer karar vermediysen daha açık renk seçmeni önericem.resmini koyduğun tv ünitesinin modeli güzel kapalı dolap kısmına yemek takımı bardak mardak doldurursun bide masa sandalye yeter ..artık yemek odasımı kaldı?boşuna kalabalıktan başka bişey değil..ama kesinlikle açık renk al derim.madem 10 aydır bekliyosun aldığına değsin...

ayy canım renkleri çok koyu durmadan toz alman lazım bide evi boğar pişman olursun eğer karar vermediysen daha açık renk seçmeni önericem.resmini koyduğun tv ünitesinin modeli güzel kapalı dolap kısmına yemek takımı bardak mardak doldurursun bide masa sandalye yeter ..artık yemek odasımı kaldı?boşuna kalabalıktan başka bişey değil..ama kesinlikle açık renk al derim.madem 10 aydır bekliyosun aldığına değsin...

çok teşekkür ederim canım.karar veremedim bi alalım diyorum bi açık renk olsun diyorum.bende hersey kahve acık renk bişey yok bogmasın diye kremli bişey istiyordum.tamamdır almayım ben onu.bir de yaşlı evi gibi oluyo demi hiç genc evine benzemiyo sanırım :1:
$royal-compact-tv1.webp$royal-compact-vitrin-1.webp bu tv ünitesi nasıl ? eğer bu tv ünitesini alırsam

$royal-yemek-3.webpEki Görüntüle 446708 bu yemek masasını almak istiyorum ama onun da sandalye renginde kararsızım :1: kahve cok hoş görünüyor ama hep kahve begeniyorum, krem daha mı cok yakısır aceba ?

Krem kahve uyumu sağlarsan en azından kahvenin karartmasından biraz kurtarabilrsin heryer kahve olursa şimdi çok beğensende ilerde çok boğulursun. herzaman ferah ev huzur verir bunu da açık renklerle sağlayabilrsin.
Annemin mobilyalarını değiştirdiğimizde kahveler çok mdoaydı ve biz hevesle heryeri kahve yaptık derken bıraz zaman geçti ve nekadar kaarartıcı olduğu hissettik.mobilyaların koydu olsada en azından detaylarını daaha açık renklerle kombin etmeye çalış

çok teşekkür ederim canım.karar veremedim bi alalım diyorum bi açık renk olsun diyorum.bende hersey kahve acık renk bişey yok bogmasın diye kremli bişey istiyordum.tamamdır almayım ben onu.bir de yaşlı evi gibi oluyo demi hiç genc evine benzemiyo sanırım :1:
Eki Görüntüle 446698 Eki Görüntüle 446699 bu tv ünitesi nasıl ? eğer bu tv ünitesini alırsam

Eki Görüntüle 446696 Eki Görüntüle 446708 bu yemek masasını almak istiyorum ama onun da sandalye renginde kararsızım :1: kahve cok hoş görünüyor ama hep kahve begeniyorum, krem daha mı cok yakısır aceba ?

Krem sandalyeler daha hoş görünüyor.yani bu takım :)

Tv ünitesi çok zarif modeller var ilk göstermil olduğunuz model yine koyu renk ve dediğiniz gibi heryerin karanlık olmasını sağlaycaktır.
Oturma grubunuz kahverengi ise tv ünitenizi lake beyaz krem tonlarında tercih edebilirsin

ben şahsen tv ünitesi konsol masa ve oturma grubu ve aksesuarlardan oluşan sade ve şık bir salon hayal ediyorum kendim için bizde bu yıl ev kuracağız sanada böyle tavsiye edebilirim.

Ama salon takımında kalırsa aklın onada tavsiyem en son modeller olan kısa boylu vitrinler ve konsollardan alabilirsin ama açık renk tercih etmelsiin bunlar benim tavsiyelerim

Son düzenleme:
Eviniz genişse ve evinizden taşınma ihtimaliniz yoksa (memur vs değilseniz) yemek odasını tavsiye ederim. Çok şık ve bence kullanışlı.
Yemek takımını konsolun içine koyarsınız. Vitrini de seviyorsanız yaparsınız.
Yemek odasında tv ünitesi de oluyor.

Sadece yemek masası mutfağa yakışıyor.

Tv ünitesi çok zarif modeller var ilk göstermil olduğunuz model yine koyu renk ve dediğiniz gibi heryerin karanlık olmasını sağlaycaktır.
Oturma grubunuz kahverengi ise tv ünitenizi lake beyaz krem tonlarında tercih edebilirsin

ben şahsen tv ünitesi konsol masa ve oturma grubu ve aksesuarlardan oluşan sade ve şık bir salon hayal ediyorum kendim için bizde bu yıl ev kuracağız sanada böyle tavsiye edebilirim.

Ama salon takımında kalırsa aklın onada tavsiyem en son modeller olan kısa boylu vitrinler ve konsollardan alabilirsin ama açık renk tercih etmelsiin bunlar benim tavsiyelerim

cok tsk ederim canım valla fikrim değişti :1: vazgectim almaktan onu.dediğin gibi böyle bi takım alıcam.bu takım çok kaliteli ama pahalı.onun için daha uygun bişeyler bulursam öyle alırım belki yada eşim sorun olmaz ödemesi derse bu takımı cok begeniyorum bende.koltuk seçiminde hata ettim aslında.kahve krem alsam güzel olurmus ama benimkinin kumaşı bal köpüğü gibi bi renk tatlı sarımtırak gibi bişey onun için kremli şeyler cok da uymayacak ayrı ayrı duracak gibi yada bana öyle geliyor.

Eviniz genişse ve evinizden taşınma ihtimaliniz yoksa (memur vs değilseniz) yemek odasını tavsiye ederim. Çok şık ve bence kullanışlı.
Yemek takımını konsolun içine koyarsınız. Vitrini de seviyorsanız yaparsınız.
Yemek odasında tv ünitesi de oluyor.

Sadece yemek masası mutfağa yakışıyor.

maalesef ev çok geniş değil ama geniş olsa da bize yaramaz.tasınma ihtimalimiz var.3 hafta kadar önce bu eve taşındım illallah dedim.eşyalar zarar görüyor toplanmak, herseyi ayrı bir dert.bir de yeni evliyim bir sürü de eskiğim oldugu halde topla topla bitmedi.eşimde fırsattan istifade bu kadar esyayla bile tasınamıyoruz bundan sonra bişey almayalım dedi :37: askerlik durumu var askerden geldiğinde ev alabilirsek yemek odası takımı almak istiyorum ama askere gitmesine de 2 yıl var beklemek de istemiyorum o kadar zaman daha.

herseyimizi kendimiz aldıgımız için bir çok eksiğimiz var daha.zamana yaydım birden yüklenip de borclarla bogulmayalım dedim.halı da alcam onun da resmini ekleyim :1:Eki Görüntüle 446892 Eki Görüntüle 446893
ikisi arasında kararsızım ama koyu kahveli olan daha mı cok yakısır aceba.

canım bu arada inş. sende gönlüne göre güzel bir ev döşer mutlu,huzurlu yaşarsın :38:

canım bu arada inş. sende gönlüne göre güzel bir ev döşer mutlu,huzurlu yaşarsın :38:

Öncelikle güzel dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım amin amin :)
Rabbim seninde huzur içinde yaşatsın inşallah...
koltuklarının resmine göre fiikirlerimi paylaştım canım açıklamana göre yardımcı olmaya yine çalışayım ama dediğim gibi bence herşey takım takım boğuyor bi vakitten sonra anladığım kadarıyla sende sürekli değiştirecek durumda değilsin.
Buyüzden eline geçen imkanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısın.
Düşündüğün mobilyaları ve yorumlamalarını göz önünde bulundurursak heryerin kahverengi olması iiçinizi bunaltacaktır.imkanın neşekildeyse ona uyarak aksesurlarınla ve minderlerinle evinee renk katabilirsin tatlım.
Sarımtırak demişsin hayal etmeye çalışıyorum gözümde krem uyumlu olur ama tereddüt ederim dersen kahve beyaz uyumuda çok şık durur emin olabilirsin.
Salon takımı hayalimdi almazsam içimde kalır dersen konsol ve masasını alabilirsin vitrin bana göre gerçekten kalabalıktan başka birşey değil. onlarıda kahve beyaz rengi olan salon takımlarıyla kombine etmelisin bahsettın takımın pahalı olduğunu söylemişsin tamam o olmasada bütçenize uyacak başka seçenekler bulabileceğini düşünyorum.
koltuk takımların koyu öyle değilmi işte bunun zıttını yapmak eve ferahlık verecektir renk katabilirsin.beyaz lake salon takımı yada tv ünitesi olabilir.
Son karar senin tabiki birde bildiğim kdarıyla güzel bir tv ünitesi almakta külfetti salon takımlarına göre.
ben mesela kafamdaki evi canlandırıyorum vee ifade ediyorum sana..koltuk takımım beyaz olmasını çok isterdim ama temizliği zor bundan vazgeeçiyorum buyüzden koyu renk düşünüyorum ve aklıma gri tonları geliyor koyu gri füme ve gri tonları işte istiyorum onun kombininide beyaz salon takımıyla düşünüyorum ama gri ve beyazda çok soft olacagından renk katmayı düşüühyorum mesela kırmızı tablo siyah beyaz kırmızı aksesuarlar ve koltuk takımıma renk katması için renkli yastıklar istiorum bunlar pembe olabilir mor olabilirrr gümüş rengi olabilir halımıda gri beyaz siyah tonlarından oluşmasını istiyorum..yani anlattıgım üzre hem uuyum sağlamak hemde salonumu kaarartıcı renklerden uzak tutmak istiyorum.Halını sormuşsun açıkcası ben halınında koyu renk olursa yalnış seçim olacağını düşünüyorum
bunlar sana fikir olur umarım kafana takılan fikir almak istediğin birşey olursada yine elimden geldiğince yol gösterebilirim

Öncelikle güzel dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım amin amin :)
Rabbim seninde huzur içinde yaşatsın inşallah...
koltuklarının resmine göre fiikirlerimi paylaştım canım açıklamana göre yardımcı olmaya yine çalışayım ama dediğim gibi bence herşey takım takım boğuyor bi vakitten sonra anladığım kadarıyla sende sürekli değiştirecek durumda değilsin.
Buyüzden eline geçen imkanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısın.
Düşündüğün mobilyaları ve yorumlamalarını göz önünde bulundurursak heryerin kahverengi olması iiçinizi bunaltacaktır.imkanın neşekildeyse ona uyarak aksesurlarınla ve minderlerinle evinee renk katabilirsin tatlım.
Sarımtırak demişsin hayal etmeye çalışıyorum gözümde krem uyumlu olur ama tereddüt ederim dersen kahve beyaz uyumuda çok şık durur emin olabilirsin.
Salon takımı hayalimdi almazsam içimde kalır dersen konsol ve masasını alabilirsin vitrin bana göre gerçekten kalabalıktan başka birşey değil. onlarıda kahve beyaz rengi olan salon takımlarıyla kombine etmelisin bahsettın takımın pahalı olduğunu söylemişsin tamam o olmasada bütçenize uyacak başka seçenekler bulabileceğini düşünyorum.
koltuk takımların koyu öyle değilmi işte bunun zıttını yapmak eve ferahlık verecektir renk katabilirsin.beyaz lake salon takımı yada tv ünitesi olabilir.
Son karar senin tabiki birde bildiğim kdarıyla güzel bir tv ünitesi almakta külfetti salon takımlarına göre.
ben mesela kafamdaki evi canlandırıyorum vee ifade ediyorum sana..koltuk takımım beyaz olmasını çok isterdim ama temizliği zor bundan vazgeeçiyorum buyüzden koyu renk düşünüyorum ve aklıma gri tonları geliyor koyu gri füme ve gri tonları işte istiyorum onun kombininide beyaz salon takımıyla düşünüyorum ama gri ve beyazda çok soft olacagından renk katmayı düşüühyorum mesela kırmızı tablo siyah beyaz kırmızı aksesuarlar ve koltuk takımıma renk katması için renkli yastıklar istiorum bunlar pembe olabilir mor olabilirrr gümüş rengi olabilir halımıda gri beyaz siyah tonlarından oluşmasını istiyorum..yani anlattıgım üzre hem uuyum sağlamak hemde salonumu kaarartıcı renklerden uzak tutmak istiyorum.Halını sormuşsun açıkcası ben halınında koyu renk olursa yalnış seçim olacağını düşünüyorum
bunlar sana fikir olur umarım kafana takılan fikir almak istediğin birşey olursada yine elimden geldiğince yol gösterebilirim

çok saol canım.gercekten güzel anlatmışsın.beyazı ben cok düşünmedim çünkü koltuklarım krem değil beyazda değil yani altın sarısı gibi bişey.fotograftaki koltuklar evimdeki koltuklarım alıntı değil yani.onun için kremsi tonlarda istiyordum buldum.çok şükür buldum.ya ben ilk zamanlar hiç bişey bilmiyormusum demekki hangi akılla aldıysam onları.yine de güzel ama çok ağır duruyor ve bişey uydurması zor oluyor :ssz: bendeki en büyük sıkıntı eşim askere gitmedi.askere gittikten sonra eşimin memleketime gitme durumum söz konusu.öyle olunca eşyalar ne olacak belli bişey yok.burda bi depoya koyarız diyor bazende yükler memlekete götürrüz diyor.onun için cok eşya almak istemiyor ama almayınca da olmuyor.parca parca alınca uymuyor yada üretimi bitebiliyor off offf ne yaıcagımı sasırdım vallahi.keşke 2 bin küsüre 3 takımı birden veriyolarda onlardan alsaydım askere gidene kadar kullanırdık ondan sonra da gercek esyalarımızı alırdık böyle cok yoruldum.11 ay olacak ama hala esya derdindeyim.neyse buldugum ünitenin fotosunu da ekleyim :17:

Eki Görüntüle 447653 bu çok hoşuma gitti eşyalara cuk diye oturacak inş.:9:
$monaco-compact-tv.webp bir de buna bakıyorum cok bunaltıcı geliyor.
Eki Görüntüle 447655 alacağım halıyı da kesinleştirdim koyu kahvesini almıycam.

ve senin evin çok güzel olacak inanıyorum.gercekten füme rengi cok hoş gösteryor evi.ama o zamanlar bana değişik geliyordu hiç düşünmedim.bir de ayrı şehirlerdeydik ben ayrı bakıodum eşim ayrı bakıyodu.rastgele gibi bişey oldu.

Back
X