• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım...sat ile ultrasyon farkı ve dogum

maviyesil1999

SArı GELin
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
2.005
0
116
İstanbul
merhabalar kızlar
su an sat a göre 36 haftalık hamıleyım...ama ultrasyonda 2 hafta ılerden gıdıyor yanı 38 haftalık gözüküyor.ultrasyona gırdıgımde (36+4 haftalıkken yanı) bebegın kılosu 2900 kusur ıdı.ırı bebek beklıolar..ancak ultrasyonda bebegın boynuna ıkı kere kordon dolandıgını soledılerdoktorum sezeryan olcagımı su ıkı haftayı bı atlatalım dedı..yanı 38 haftalık olmamı.haftada ıkı kere nst ıstedı.onda normal cıkıyor..bu cuma nst yaptır ona gore gun verecegım dedı.. kafamı karıstıran soru doktor 38 haftalık sayıyor bebegı aama sat a göre 36 haftalık..bı sorun cıkarmı?? böyle bebegı sattan ılerde gıdenler varmı varsa ne yaptınız??

canim oncelikle icini ferah tut bunlari dusunerek kafani karistirma senin yasadiklarinin aynilarini bende yasadim benim bir hafta ondeydi bebegim ve bir kerede kordon dolanikti ama sukur bebegimi kucagima aldim..sen sadece bebisini kucaklicagin gunu dusle ve kendine dikkat et:nazar::71:

Back