Kızlar Yardım Saçlarımı Nasıl Gürleştirebilirim Acşl :( ?

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Arkaadaşlar Bu Arara SAçlarım Okadar Dökülüyor ki Okadar Güçsüzki incelmiş baya kalınlaştırıp gürteştirmek için tavsiyelerinizi almak isterim lütfen

Her insanın derisinin özellikleri farklı olduğu için burdan kesin bir tavsiye vermek yanlış olur bence.
Doktora gitmeni öneririm ben.
Onlar daha iyi bilirler, neyin sana iyi geleceğini..

Bende doktora gittim bu sebepten muzdarip..
Demir eksikliği çıktı hem de ne demir eksikliğii... 10 gün boyunca iğne vuruldum.. sonra ilaç tedavisi..
İlaç tedavisi bittikten sonra dökülme durdu bi ara ama tekrar koparak dökülmeye başladı.. bu böyle devam etmez dedim aktara gittim derdimi anlattım o da bir yağ karışımı verdi.. 4 seanstır kullanıyorum ve dökülmem azaldı çok mutluyum:)

bir arkadaşım tarif vermişti saçlar iyi gelir diye .. bilmiyorum herkese etkisi farklı olabilir . Denemekte fayda var ..

eczanede hazırlanan bir karışımmış bilirlermiş zaten ...

EVİGEN
20 CC BADEM YAĞI
BEMİKSKOMBOZEN
BEPANTE

umarım iyi gelir

ben kullandım canım.ama bu saça uyum ağlayana kadar normalden daha fazla döküyor.ben devam edemedim bıraktım.ilk başlarda öyle olurmuş sonra toparlarmış ama daha fazla dökmesi beni üzdü.karanfil suyu denedim o işe yaradı.şimdi ısırgan otlu tresan şampuan kullanıyorum.elektiriklenme yapmasa iyi ama :)

o zaman iki formül daha var canım

Yılan yağı haftada iki kere duştan önce masaj ile saçlarına sürüyormuş..

Birde kına formülü .. saç kınası, saç bakım yağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt. çay (demi) kıvamın çay ile sağlanacak...

Başlıktaki acil kelimesinden aldığım güçle koştum yardıma. Badem yağı sürünüz efenim. Vücuttaki tüm kılları gürleştirme özelliğine sahip bir ürün. Yalnız farklı noktalara temas etmemesine itina gösteriniz :) Kahtalı mıçının haşin kollarına sahip olmanızı istemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…