Saç Kesim Şekilleri kızlar yardım:( saçlarım berabt

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar saçım kıvırcıktı benim boyattım rengini tutturmak için çok ugraştım bir çok kez boyandı yıprandı ve her hafta fön çektiriyorum iyce yıparanıyor fön çektirmeyincede sanki yün topagı gibi duruyor igrenç şekilde ilerde evlenecegim inş fön çektiremem herzaman şimdi özgürüm iş çıkışı çektirebiliyorum
saçları düzgün gösteren jole yada herhangi bildiginiz birşey varmı yardım ederseniz sevinirim teşekürler

Kerastase'in Forcintense adli ampullerini tavsiye ederim. Benim sacim da cok yipranmisti rofleden sonra, kivircik normalde, bukleleri bile gitmisti. ama simdi sac eski nemine kavustu tekrar. Tekrar bukle bukle duruyor saclarim. tavsiye ederim..

benim saçlarımda öyle. kabarık ve fön gerekiyo sürekli. ama üniversite öğrencisi olduğum için sürekli föne zamanım olmuyor. bende banyodan sonra ıslak saçıma köpük ve az miktarda jöle sürüp wigo ile( fönün ucuna takılan kıvırcık yapan alet) kuruyuyorum. inanın çok güzel oluyo. ben düz saçı daha çok severim ama öyle yapınca herkes saçların böyle ççok güzel niye düzleştiriyosunki diyo. yani ben tavsiye ederim hem kısa sürüyo hem güzel oluyo

benim saçlarım kıvırcık değil dalgalı ama bişey yapmadan kullanmyorum. sürekli düzleştrmekten yada maşa yapmaktan da çok sıkıldm. prodivanın kırık fön aparatı var. saçı kuruturken şekil veriyo. internette videoları var ama o videolarda çok ince tutam aldıkları için güzel olmauyo (ben beğenmyorum yani :) ) ama 1 aydır sürekli kullanyorum ve hem çk gzl hem çk rahat hemde saçımı yakmıyorum. bi dene bence memnun kalırsın dye düşünyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…