• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım rahim duvarı kalın

PinarOzkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
625
0
96
İstanbul
merhaba kızlar.c.tesi kadın doğum doktoruna gittim ve muayen etti.rahim duvarımın kalın olduğunu söyledi ve belkide hamilesindir dedii..adetime hemen hemen 10 gün var.ve ben çok merak ediyorumm.acaba hamilemiyim diyee.1 2 gündürde aşırı uykuya düşkünüm..

merhaba kızlar.c.tesi kadın doğum doktoruna gittim ve muayen etti.rahim duvarımın kalın olduğunu söyledi ve belkide hamilesindir dedii..adetime hemen hemen 10 gün var.ve ben çok merak ediyorumm.acaba hamilemiyim diyee.1 2 gündürde aşırı uykuya düşkünüm..

doktor peki göremedimi hamile isen.yada şüphelendi gebelikten ise kan testi falan yaptırmadı mı sana..10 gün erken belirtile için ama inşallah hayırlısı olur...çok kafana takılırsa kan testi yaptır çıkar orda büyük bi ihtimalle..

Istersen yaptır dedi ama ben bekliim dedimm..şimdide merak ediorum adetim gelsin öyle baktırayım diyorum..doktor sadece rahim duavrında kalınlaşma var belkide hamilesindir dedi ama görmedii..:((

O kadar erken görmemesi normal, daha gözle görülebilecek kadar değil, mm'nin kaçta kaçı. Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de. Bekle biraz daha. Birkaç gün sonra kan testi yaptırırsın.

Rahim duvarı regli dönemine yakınken de kalınlaşmıyor mu ?Yanlış mi bilyorum

Canım ben şüpheli ilişkiden tam 8 gün sonra dayanamayıp kanda baktırmıştım ve sonuç 7 gibi bişey çıkmıştı ve şuan 14 haftalık hamileyim.Adetimede 7 gün vardı sanırım.Yani adetinden 3-4 gün önce hamileysen çıkar ki bence hamilesin:)

canım seni umutlandırmak istemem ama benim eltimde doktora gittiginde rahim duvarın kalılaşmış hamile olabilirsin demiş doktor ve şimdi kızı birbucuk yaşında...bende hamile kaldıgımda doktorum alttan muayene etti ve rahim duvarın kalınlaşmış hamilesin demişti ben kanda da baktırmıştım ama malasef sevincim uzun sürmedi... inş sen hayırlı haberler alırsın...

Inş..hamileyimdir evet..bu beklemek çok sinir bozucu..ateş basıo uykum çok geliyor ne olsa hamileliğe vuruyor insan.bide doktor duvarın kalınlaşmış diince ümitlendim..inş hayırlısı olur...

Inş..hamileyimdir evet..bu beklemek çok sinir bozucu..ateş basıo uykum çok geliyor ne olsa hamileliğe vuruyor insan.bide doktor duvarın kalınlaşmış diince ümitlendim..inş hayırlısı olur...
Canım adetine kaç gün var.Belirtiler psikolojikte olabilir.Ben kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yaşamamıştım mesela...

canım nisanın 4 yada 5 inde olmam gerekio..sadece uyku hali var bende göğüslerimde acımaya başladı ama onlar reglim yaklaştığı için olabilir diorumm..

canım nisanın 4 yada 5 inde olmam gerekio..sadece uyku hali var bende göğüslerimde acımaya başladı ama onlar reglim yaklaştığı için olabilir diorumm..

benimde bat 6 nisan ve çok merak ediyorum..idrar testi de 6 gün önceden görilmez herhalde..bendeki tek değişiklik göğüs uçlarımdaki acı..daha önce hiç olmazdı..yaa inşallah hamileyizdir..

Son düzenleme:
Rahim duvarının kalınlaşması aynı zamanda adet belirtisidir. O belirtileri bu denli erken yaşaman biraz zor muhtemelen psikolojiktir. Benim o dönemde sadece hafif kasıklarımda adet ağrılarım olmuştu onun dışında hala herhangi bir belirtim yok şu an 9. haftadan gidiyoruz. Allah gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
merhaba canım..rahim kalınlaşmasının çeşitli nedenleri var..hamile olma ihtimali bu nedenlerden sadece bir tanesi..adete yakın da rahim kalınlaşıyor..ben bekarken adetim çok düzensizdi..dr a sık giderdim..bi kere dr a gittim benim adetim çok geçti bana adet sökücü ilaç verir misiniz dedim..dr önce muayene etti ultrasonla..bana rahim duvarın kalınlaşmış..yakında adetin sökülür demişti..ordan hatırlıyorum..
fakat şunu da söyliyim..hamile kalınca da rahim duvarı kalınlaşıyor..bende 15 haftalık hamileyim şuan..15 haftam bitiyor..hamile kalmadan kadın doğum dr um bana rahim duvarın yeterince kalın dedi..rahim duvarı belli bi kalınlıkta olmazsa biz hamilelik beklemeyiz..çünkü bebek tutunamaz dedi..ortam müsait olmuyormuş..dr um bana yanlış hatırlamıyorsam rahim duvarın 8 milim gayet iyi demişti..o ay döllenme de olmuş hamile kalmıştım..
belirtilerine gelince..uyku halin,uyuşukluk vb gibi belirtiler için çok erken daha..hamilelik belirtileri kanda beta hcg yükseldikçe arttıkça ortaya çıkıyor..buda adetin geçtiği haftayı buluyor yada en az adet gününü..benim 5.haftamda mesela göğüslerimde hassasiyet oldu..ondan 1-2 hafta sonra uyku halim çok oldu..
ama umarım inş hamilesindir..dediğim gibi rahim kalınlaşmasının 2 nedeni var ya adet olcan ya hamile kaldın..ayrıca kanda gebelik testi adete 4-5 gün kala netleşiyor..senin daha 10 gün varsa çıkmaz :61:

Son düzenleme:
Teşekkür edrim canımm..inş. Beklediğim şeydir..uyku büyük ihtimalle mevsimsel ama ne olsa herşey amileliğe yoruluyor..doktor kalınlaşma var dedi ama ne kadr olduğunu söylemedi..hamile olabilirsin dedii..allah senin bebeğinide sağlıklı kucağınaalmak nasip eder..darısı benim ve tüm isteyenler başına...:))

Teşekkür edrim canımm..inş. Beklediğim şeydir..uyku büyük ihtimalle mevsimsel ama ne olsa herşey amileliğe yoruluyor..doktor kalınlaşma var dedi ama ne kadr olduğunu söylemedi..hamile olabilirsin dedii..allah senin bebeğinide sağlıklı kucağınaalmak nasip eder..darısı benim ve tüm isteyenler başına...:))

Umarım kırmızılar gelmez ve yine umarımki tatlı bir bebiş haberi alırız senden :) Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Back
X