• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım please..

nesrin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
99
0
86
41
Ankara
ya kafayı yemek üzereyim her yeni gördüğüm markada kafam iice karışıyo porselen takımı güral olcak onda kesin kararlıyım çelik tencerede de korkmaz düşünüyordum şimdi nette bakınırken verda marka gördüm onu hiç bilmiyorum nasıldır tencereleri şık beğendim ama kalitesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen birde çatal bıçakta hisar düşünüyordum geçen gün mağazada sordum korkmazı tavsiye etti 25 yıl garantili falan dedi

bence çatal kaşıktada tencere takımındada ya hisarı yada jumboyu tercih et derim bende hisar alacağım hisar 100 yıl garanti veriyor geçenlerde 30 yıllık evli bir tanıdığım kulpları kırıldığı için hisara tencere takımını tamire götürdü tamir etmek yerine hemen yeni bir tencere takımı vermişler jumboda çok kaliteli ama hisara göre pahalı ben okadar para veremeyeceğim için hisarı tercih edeceğim birde yemek takımında güral porselende takılma ondada güzel modeller var ama bone chine markanında güzel yemek takımları var onlarada bak derim

söylemeyi unuttum hisar ve jumbo dan başka tüm markaların ürünlerini çinden ithal ettiğini duymuştum ne derece doğru bilmiyorum. daha önce buraya yazan bir arkadaştan okudum.

anladım cnm hisarı bende düşünmüştüm ama sonra gittiğim mağazada korkmaza kaydırdı aklımı satıcı tekrar araştırırım

anladım cnm hisarı bende düşünmüştüm ama sonra gittiğim mağazada korkmaza kaydırdı aklımı satıcı tekrar araştırırım

arkadaşım satıcıların sözüne pek güvenme. onlar belli ürünlerden pirim alıyorlar ya. o rim alacağı ürünleri satmaya gayret gösteriyorlar.zaman zaman benimde başıma geliyor böyle şeyler. ama ben önce nette güzel bir araştırma yapıyorum. bu sitede çok paylaşım var bu konuda mesela. hepsini oku. kararını ver ve ona göre al. satıcının tavsiyesini dinleme

öle yapıyorum zaten cnm o zaman epey ısrar etti kaçırma bu ürünü falan die dedim ben bi araştırıyım öle
damla jumboya netten baktım gerçekten çok pahalı hisar dediğin daha hesaplı mart nisan gibi almayı düşünüyorum zaten evde pek yer yok düğüne yakın olsun alıp mağazada bırakmakta istemiyrum

Back