• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar YarDim PleaSe :))

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
Agustosda evleniorum =) dugun sarkisini secmedim daha asli gungor Ask herseye deger NasiL ?? yardim please simdiden cok tskler :))

Bizim söylememizle olmaz ki evlenen sensin şimdi burada bin kafadan ayrı ses çıkacak
bence en güzeli nişanlınla oturup seçmen hem neden acele ediyorsun ki ağustosa daha çok var
Belki daha romantik şarkılar çıkar

:) ben bu ayrıntıları atlamıştım okadar çok şey avrdı ki ilgilenmem gerken..artı birde mezuniytimle düğünün çakışması..
bizim düğünümzde dans şarkımızı piyanist amca kendi seçmişti ferhat göçerden cennet ti..
bana kalsa yani aklıma gelmiş olsa ben kutsi den ilanı aşk ı isterdim ..

bu sakıda olabilir ama en güzeli nişanlınızla secmenizdir a.s.
inş daha güzel sarkılar cıkar o zamana dek :asigim:

bende bunu seçmiştim ama vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 yabancı bi şarkı war onu seçtim bakalım nasip olursa
despina vandi -thelo na se do yadaa
phil collins-another day in paradise
sengözlerimebaksanab

canım en önemlisi kendiniz karar vermenizdir,benim fikrim aşk herşeye değer o zamana kadar önemini yitirmiş bir şarkı olur ama bence:müzik için
despina vandi-ı want to see you
notre dame de paris-belle(tek geçerim bu şarkıyı süper ötesi)
türkçe nilüfer-ta uzak yollardan(türkçe bu bence türkçe şarkılar çok yok yabancılar daha iyi)
eğer onların çalmasını istersen ya cennet i çalarlar ya da seninle herşeye varım ben bunlar da çoktan bitmiş şarkılar o yüzden yine oturup kendiniz seçin.

neticede karar verecek olan sizsiniz..ama bize de fikrimizi sormussunuz..nacizanee benim en beğendiğim şarkılardan biriii... ve son derece romantik bi parça...
zuhal olcay..pervaneee :asigim:

Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndüm seni görünce
Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam
Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam

Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni ağlatsam gözlerim açık gider
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel

:asigim: :asigim: :asigim:

canım bi dinle her dinleyişimde tüylerim diken diken oluyor ama bu şarkıyı piyanistler pek çalamıyor cd götür önceden düğün salonuna nilüfer ta uzak yollardan bi dinle öyle karar ver allah kavuştursun canım

bence popüler bir şarkı seçme daha eskilerden birşeyler seçebilirsin nostaljik olur türkçe veya diğer dillerde farketmez ama bencede en doğrusu nişanlınla kararlaştırman:)

umarım tek sorunun budur düğününle ilgili...evet nişanlınla seçmen en güzelii ama rafet elroman ömrümün sahibii çok güzel bi şarkıı bi dinlee beğenicekmisin dinlediğinde yazarsan sevinirim canımm..şimdiden mutluluklarrr

daha once arkadaslarıma çıkış, ilk dans ve pasta müzikleri için cd ler hazırlamıştım, yardımı olur mu bilmiyorum ama en beğenilenler şunlar:

sarah brightman - harem
norah jones - somewhere over the rainbow (şu sıralar reklam müziği olarak sıkça duyuyoruz)
zuhal olcay - pervane
yasar - iste oyle birsey
neil sedaka - you mean everything to me
enya - only time
andrea bocelli - melodramma
omer faruk tekbilek - i love you

canım benim eşim uzakyol kaptanı ve biz de ilk dansımız eskilerden bir parçayla yapmıştık. çok ta beğenilmişti. bence de hit parçalar olmasın şuan herkes onları seçiyor. eski arşivlere bir göz at istersen yerimseniben

Zerrin Özer-Denizlerde Sen

Nereden takılmışsa
bir şarkı dudaklarımda
Havada deniz kokusu
Aramızda denizler
yıllarımı çaldı yokluğun
Ağlasam ağlar ıslanır
Denizlerde sen hasretinde ben
Yokluğun esiyor akşamlarda
Kadehlerde sen çaresizim ben
Yoksun sen yoksun ya akşamlarda

msn_rose.gif
msn_rose.gif
msn_rose.gif

Sularda yorgun akşam
ben yangın telaşlarında
Çırpınır kalbim çırpınır
Gemiler geçer uzak
bir beyaz hüzün soluklarınır
Çırpınır akşam çırpınır
msn_rose.gif
msn_rose.gif
msn_rose.gif

Gel bir daha gitme hiç
hep gözümün önünde ol sen
Hep yanımdaki resmin gibi
Aaramızda denizler
yıllarımı çaldı yokluğun
Ağlasam ağlar ıslanır

:lepi::lepi:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizimde temmuzda düğünümüz giriş şarkısı olarak zuhal olcay pervaneyi seçtik. ilk dans olarak rafet ten seni seviyorum son düzenleme ile düet yapmış harika ordaki bayanın sesi kesinlikle tavsiye ederimm...
seni seviyorum seviyorum :D

historia de un amor
eres to do en mi-ana gabriel ikiside çok güzel canım.bizim düğün şarkımız alttakiydi

o anın şoku heycanı sitresi ileee dans ederken büyük ihtimal müzigi duymam:)heycandan elim ayagıma dolaşcak ,,çiftetellide çalsalarrr farketmiyo..o işkence anları hemen bitsinde:)(not:oynamaktan dans etmekten nefret ediyorum malesefkaydirigubbakcemile3)

Back