Mrblar Kizlar adetim 4 5gun gecikti ancak pazartesi gnu 20lik dis cektirdim ameliyatla alindi suan 1000lik antibiyotik kullaniyorum adetim antibiyotik yuzundenmi gecikti yoksa gebelik olabilirbi 2gun once test yptim ikinci cizgi silik cikti baya silik ama bakinca goruyorsun bugun tekrar test ypicam acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik denmi geciktim bilemiyorum ve eger hamilysem antibiyotigi birakmalimiyim ve asiri halsizim grip gbi hissediyorum ama dgilim
Mrblar Kizlar adetim 4 5gun gecikti ancak pazartesi gnu 20lik dis cektirdim ameliyatla alindi suan 1000lik antibiyotik kullaniyorum adetim antibiyotik yuzundenmi gecikti yoksa gebelik olabilirbi 2gun once test yptim ikinci cizgi silik cikti baya silik ama bakinca goruyorsun bugun tekrar test ypicam acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik denmi geciktim bilemiyorum ve eger hamilysem antibiyotigi birakmalimiyim ve asiri halsizim grip gbi hissediyorum ama dgilim
canım benimde öle idi çok silik çıkmıştı ve hamile idim...testin bozuk değil ise hamilesindir testi tekrarlayıp hemen doktora görünüp antibiyotiği kesmen laızm bebek için zararlımrblar kizlar adetim 4 5gun gecikti ancak pazartesi gnu 20lik dis cektirdim ameliyatla alindi suan 1000lik antibiyotik kullaniyorum adetim antibiyotik yuzundenmi gecikti yoksa gebelik olabilirbi 2gun once test yptim ikinci cizgi silik cikti baya silik ama bakinca goruyorsun bugun tekrar test ypicam acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik denmi geciktim bilemiyorum ve eger hamilysem antibiyotigi birakmalimiyim ve asiri halsizim grip gbi hissediyorum ama dgilim
canım silik çizgide yanılma payı olsada çok çok azdır içinde şüphe bile olsa hemen doktora gitmen veya antibiyotiği kesmen gerekiyo bebeğe ciddi zararlar verir çünkü ki bence hamilesi antibiyotiği derhal bırak ve kan testi yaptır gebelik varsa ona göre bi antibiyotik verirler bunların hepsini düşünmen lazım canım
2. çizgi çok silik de olsa gebelik var demektir canım.. Kan tahlili yaptır hemen.. Kullandığın antibiyotiği sözlersin doktoruna, içip içmemen konusunda bilgilendirir seni..Mrblar Kizlar adetim 4 5gun gecikti ancak pazartesi gnu 20lik dis cektirdim ameliyatla alindi suan 1000lik antibiyotik kullaniyorum adetim antibiyotik yuzundenmi gecikti yoksa gebelik olabilirbi 2gun once test yptim ikinci cizgi silik cikti baya silik ama bakinca goruyorsun bugun tekrar test ypicam acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik denmi geciktim bilemiyorum ve eger hamilysem antibiyotigi birakmalimiyim ve asiri halsizim grip gbi hissediyorum ama dgilim
2. çizgi çok silik de olsa gebelik var demektir canım.. Kan tahlili yaptır hemen.. Kullandığın antibiyotiği sözlersin doktoruna, içip içmemen konusunda bilgilendirir seni..
Kizlar hamileyim inanamıyorum ustelik 4haftalik beta hcg 1452 ultrasnda grunmedi kese olusmamis dedi haftaya persembe gun verdi kesenin olusmamis olmasi normal bi drummu heyecandan hicbirsey sormak aklıma gelmedi
Oncelikle hepinize tskler bebek varsa bu bize süpriz olcak umarım bilmeden ona zarar vermemisimdir cizgi baya silikk oldgu icin gbelik olabilegni dusunmedim bu yüzden antibiyotige dvam ettim tekrar test ypicam olmadi aksam acile gderim umarım bise olmaz ben antibiyotik yuzunden adetim gcikti diye dsundum ccunku tum regl belirtileri mevcut icime ates dstu şimdi
hayırlısı olsun canım tebrik ederim kese hemen gözükmüyor zaten haftaya allahın izniyle görürsün dert etme bu arada da bol bol dinlen darısı bizlerin başına inşKizlar hamileyim inanamıyorum ustelik 4haftalik beta hcg 1452 ultrasnda grunmedi kese olusmamis dedi haftaya persembe gun verdi kesenin olusmamis olmasi normal bi drummu heyecandan hicbirsey sormak aklıma gelmedi
hayırlısı olsun canım tebrik ederim kese hemen gözükmüyor zaten haftaya allahın izniyle görürsün dert etme bu arada da bol bol dinlen darısı bizlerin başına inş
zarar vermiş olabileceğini düşünmüyorum canım çünkü allah bebeğinden haberdar olana kadar bebeğini korurmuş arkadaşım hamile olduğunu bilmeden ameliyat bile geçirmişti ama bebeğine çok şükür bişey olmamış canını sıkıpta miniğin canını sıkma bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?