1 ay sonra nisanim olcak, sivilce sorunum vardi 1 2 yil once ama roakutanla gecmisti ( agir ilac sivilceler icin verilen)
Herneyse ara sira hastalanicagimda cikardi, ama simdi tum sag ve sol yanagimi koca koca sivilceler kapladi aniden hemde 2 hafta icinde oldu ..
Arkadaslar cevremdekiler stressten fln diyor ama yok bu normal degil, delircem kafayi yicem, dermatologta randevu aldim, ama 1 ay icinde gecmesi imkansiz bence delircem ya yok boyle bisey butun gunum alt ust oldu. Demin isteyken elimi yanagimin uzerine koydum 3 tane daha cikmis siskin siskin cok kotuyum kizlar napcam
aynı sıkıntı bende var bır aydır sozum olunca cıkmaya basladı orda tamam duzeldı dıyorum bı bakıyorum ertesı gun bı tane daha ıkı hafta sonrada nısanım var ben de aynı durumdan cok sıkayetcıyım ama kesınlıkle stresten
aylar önce maydanoz kürünü başka birşey için uyguladım , ama sevinçle farkettim ki yüzüm de sivilcelerden temizlendi ve cildim harika oldu...
aynı zamanda ben salata falan yaparken limon kabuğunun iç kısmını yüzüme sürerim 5-10 dk kadar bekletip yıkıyorum...çok şükür 5-6 aydır nerdeyse sivilce nedir bilmem...
tamamen doğal ve yan etkisi olmayan birşey olduğu için denemenizi tavsiye ediyorum...
Ama kizlar benimki boyle ucu olmayan sivilcelerden boyle haftalarca kizarik ve sis kaliyor simdi onlardan 5 6 tane var suratimda nisani ertelicem bu gidisle
Ama kizlar benimki boyle ucu olmayan sivilcelerden boyle haftalarca kizarik ve sis kaliyor simdi onlardan 5 6 tane var suratimda nisani ertelicem bu gidisle
sıkıntı etme canım bosuna bunun ıcn nısan ertelenırmı ertelesende yıne aynı sey olucak cunku kımı ınsanlarda stres sonucu daha cok yag salgılıyo ucut ayrıca artık o kadar guzel kapatıcılar varkı.canını boyle sıkmaya devam edersen daha cok olucak bence o kadar fazla takma ya benımde cosmusl durumdalar ama nısan daha onemlı onlar bı sekılde kapanır hemde mutluluktan onları unutucaksın
kızlar benimde düğünüm var 4 ay sonra suratım berbat halde oldu ve sivilce izi var cok kötüyüm anlatamam piskolojim bozuldu artık takmaktan kafaya nişanlım la aynı şeyirde deyiliz görmüyo beni allahtan bu hallerimi okadar taktımki yani depresyona girdim heralde