arkadaşalar bilen varsa yardımcı olsun lütfen nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz nikah benim yaşadığımız şiehirde kıyılacak evrakları belediyeye birlikde vericez fakat sağlık raporunu aile hekimleri veriyormuş benimkini almada sorun yok fakat nişnalımın tahlillerinide burda yaptırabilirmiyiz geldi 2günlüğüne geliyo yolda ve en burda hallederiz dedim sorun yok diye biliyordum ama tahlil yapılmaz diyolar şimdide napcağımı şaşaırdım(((((
Canım bizde ayrı şehirlerdeydik
Nikah benim memleketimde kıyılacaktı
Eşim istanbulda bir hastanede yaptırdı bana gönderdi kargoyla
Ben sağlık ocağında yaptırdım ve doktara ikisini bir imzalattım
Aile hekimine söyle onlar hallediyorlar
Aile hekimizle konuşun bu durumu... Biz ayrı yerlerdeydik ama eşimin aile hekimi ikimizinkinide onayladı... Başka bir tanıdığımız ise aile hekimi kabul etmediği için ikisi ayrı yerlerde imzalattı... Ya da belediyenizle konuşun farklı şehirden olan rapor kabul ederlermi diye... Kabul ederlerse nişanlınız kendi şehrinde tahlilleri yaptırıp yaşadığınız şehirde sadece nikah başvurusu yapabilir.
kızlar sorunda orda ya işde şuanda yanıma geliyo yolda yarın burda olacak yani geri gimtesi mümkün değil nişanlımın tahlililerinide bneim yaşadığım şehirde yapmazlarmı sorum bu aslında offfffffffffffffffffffff
yaparlar canım aile hekimliğine misafir girişi yaptırın onlar sizi orada bir doktora yönlendirecek
bir kan verecek tamam
bir gün sonrayada sonucu alırsınız hemen
sizin aile hekiminize gitmesi için orada kayıtlı olması gerekmiyor. beraber gidip tahlillerinizi yaptırabilirsiniz hatta aile hekimi büyük ihtimalle eğer isterseniz tahlil yaptırmadan da onayınızla rapor verebileceğini de belirtir 2 dakika da raporunuzu alırsınız. ama en sağlıklısı tahlilllerin yapılması tabii.