• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım ne olur düğüne gelin birlikte hazırlanalım

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
15 agustos dugunum var ogrencıyım sınavlar pazar gıttı sımdı ben hazırlıga nereden balayacagımı bılemıyorum ozellıkle temızlık ıslerıne kafam cook karısık annem ve babam calıstıgı için ben yapmam lazım herseyı ama bılemıyorum temızlıge nasıl baslamalıyım daha eksıklerım cok bır yandan onları tamamlamak lazım para kısıtlı ramazan da gelıyyor offf bana akıl verın organızasyon hazırlık gelın bırlıkte yapalım bırlıkten kuvvet doğar:) sımdı gelınlık salon bıde mobılyalar ev tamam halı ve mutfak kaldı sizden nehaber?:))

15 agustos dugunum var ogrencıyım sınavlar pazar gıttı sımdı ben hazırlıga nereden balayacagımı bılemıyorum ozellıkle temızlık ıslerıne kafam cook karısık annem ve babam calıstıgı için ben yapmam lazım herseyı ama bılemıyorum temızlıge nasıl baslamalıyım daha eksıklerım cok bır yandan onları tamamlamak lazım para kısıtlı ramazan da gelıyyor offf bana akıl verın organızasyon hazırlık gelın bırlıkte yapalım bırlıkten kuvvet doğar:) sımdı gelınlık salon bıde mobılyalar ev tamam halı ve mutfak kaldı sizden nehaber?:))

evin hazırsa önce evi temizle eşyaları sonradan yerleştirmeye başla. mutfak eşyalarından hiçbirini mi almadın ? düğüne çok az kalmış. züccaciyeleri filan dolaş orda gördükçe alırsın zaten eksiklerini.

Allah kolaylık versin fotoğraf konusunda ben yardımcı olabilirim...

canım allah kolaylık versin bende öğrenciyim ve eylülde düğünüm finallerim yarın bitiyor ve 2 hafta ailemin yanına gidicem halledebildiğim vır zıvırları halledicem sonra staj var ve ağustosta bitecek yani şehir dışında olucam benimde çok sıkışacak gibi duruyor. önce yavaştan ev temizliğine giriş bence bi kaç eş dost yavaş yavaş yapılır ve yavaş yavaş mobilyalarını yerleştirirsin en zoru bence bunlar :) diğerleri fırsat buldukça hallolur senin hazırlığın benden iyi durumda kafana takma hallolur :)

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 736358 Eki Görüntüle 736359 Eki Görüntüle 736360 Eki Görüntüle 736361 Eki Görüntüle 736362 Eki Görüntüle 736363 Eki Görüntüle 736364 Eki Görüntüle 736365 Eki Görüntüle 736366 Eki Görüntüle 736367 Eki Görüntüle 736368

Back