- 20 Mart 2022
- 1
- -1
- 1
- 25
- Konu Sahibi pozitifgelisim
Eveettt… kızlar hepinize selam ben 24 yaşında taze bir öğretmen yardımlarınıza ihtiyacım var benim üç senelik bir ilişkim vardı ben batı o az doğuya yakın Adanalı başlarda herşey o kadar güzel gidiyordu ki çok sevildim sandım başımı döndürüyordu hayal gibiydi onunla olmak… belki içimdeki sevgi eksikliği bilmiyorum ama hayal gibiydi. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi.. ama sonra sonra zaman zaman geçmişimi yargılamalar, olur olmadık şeyden kıskanmalar… önce arkadaşlarımı azalttım sonra kılık kıyafet düzenimi değiştirdim zaman geçti okulum bitmeye yaklaştı evlenme zamanı geldi..bu zaman geldikçe gözüm açıldı ondaki narsist özellikleri keşfettim. Olur olmadık şeyden suçlamalar… ama her defasında ayrılmaya çalıştıkça çok sevdiğim için hep affettim. Düzelir sandım düzelmedi hep kısıtlamak istedi. Hiç bir suçum olmazdı ama yine de suçlu olurdum artık boğulduğunu hissettim. Ailem kültür farkından dolayı istemiyordu ama yine de benim yanımda olmak icin tamam demişlerdi .. ama ben zamanla göre göre vazgeçtim. Umarım bu sefer geri dönmem.. Hala arıyor ailemden birlerini ben her yerden sildim… artık buna son vermem kendim için… Tipik bir narsist mesajına 15 dakika cevap vermedim diye suçlu ilan ediyor sonra pişman oluyor sonra yine başka şeyden suçluyor… ne dersiniz unutur muyum ???