kızlar yardım.Mesut özcan'a randevu aldım.çok heyecanlıyım ya :( (27.09.2010)

darkbloom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
118
4
bursada prof.dr.mesut özcan'a randevu aldım.nedense çok heyecanlıyım ya. :gitme: annem hep karşıydı.istemiyordu.dün akşam dayanamadım ağladım.çünkü göğüs dokum hiç yok ve ben bu şekilde yaşamak istemiyorum.onun onayıyla gitmem lazımdı,çünkü manevi bi destekçim olsun istiyordum.Annem de peki tmm deyince çok rahatladım.iyice psikolojim bozulmuştu olamıcam diye.Ama içimdeki heyecanı atamıyorum ya.kalbim deli gibi çarpıyo.oysa daha ameliyat olmıcam hemen :)

Şimdi ben doktora ne sorcam ya randevuda.Dilim tutulur benim biliyorum.Sormam gereken en önemli şey nedir sice? ona göre olmazsa bi kağıda falan not alayım orda bakar bakar söylerim :kedi:

bence ameliyat sonrası olabilecek ağrıları ve iz durumunu sor arkadaşım yaptırdı ama biras pişman gibi oldu onun arğıları çok fazla oldu bi arkadaşımdada hiç olmadı bünye ile alakalı olsa gerek ağrı çeken arkadaşım zayıfça bir kızdı bunu sorabilirsin bünyem kaldırırmı falan diye mesela

daha once yaptıgı amelıytların fotolarını gor ozellıkle dıkıs ızlerıne bak nasıl..amellıyatı ne sekılde yapcak yanı kasaltı kasustu dual plan ve damla mı yuvarlak mı kullanacak kı ben yuvarlagı tavsıye ederım goruntu super ..benımde senın gıbı hıc yoktu 375 cc kullandı ve cok memmnunum..bıde kac cc protez kullanacak..low, moderate veya hıgh profıl mı kı hıgh profıl bence tercıh etmelısın cunku hıc yokksa o ancak gozunu doyuurur..nasıl bı vucut yapın var bılmıyorum ama benım boyum 1.74 kılom 68 ve ben buyuk ıstedım cunku hıc yokk ve sonuc tam ıstedıgım gıbı bana 375 cc kullandı.. gogus kafesının yapısı omuzların genıslıgı gogus kasları bunlarda onemlı protezı ayarlamada..sımdıden kolay gelsın bol sans..ıyı bır doktor sectıkten sonra hıc korkma..bıde unvanına bakma doktorun daha once yaptıgı amelıyatların fotolarına deneyımıne bak..ben op dr a amelıyat oldum ve sonuc mukemmel..demek ıstedgım unvan teorıde.. ne kadar cok amelıyat yaptıgı ve bu amelıyatlardakı basarısı onemlı..

çok tşk ederim ikinize de.Not aldım aynen yazdıklarınızı.Randevu aldığımdan beri hiç aklıma gelmemişti bunları sormam gerektiği.çok sağolun. olumunekankayizsmile

Kızlar,bi de , muayene etcek mi ya :kedi: ben biraz utanıyorumda :kedi:

bi de , beğendiğim bi göğüs şeklinin fotoğrafını telefonuma atıp göstersem,olur mu sizce ? yoksa orda doktor resim göstercek mi bana zaten

götür ama gogus yapın elvermesse onun bı anlamı yok.. tabıkı muayene etmeden bısey solemıcek sana..utanmana hıc gerek yok onlar senın gıbı kaç kısıyı muayene edıolar gunde..o yusden cekınme ama beklentılerı net bı sekılde anlat kı sonra kucuk olmus dıe hayakırıklıgı yasama..onc yaptıgı amelıyatların fotosuna mutlaka bak bı fıkrın olur...senın vucut yapın nasıl boyun kılon kac??

boyum 167 kilom 45.yani bu uzun ince bi yapım var.aşırı zayıfım mafoldumben kaburgalarım falan görünür o derece :2: cok merak ediyorum ne dicek acaba.burda hep 300 cc 330 cc'leri okudum.300den aşağı yaptıranlar pek memnun olmamışlar onları okudum hep.bakalım bana ne dicek :KK43:

boyum 167 kilom 45.yani bu uzun ince bi yapım var.aşırı zayıfım mafoldumben kaburgalarım falan görünür o derece :2: cok merak ediyorum ne dicek acaba.burda hep 300 cc 330 cc'leri okudum.300den aşağı yaptıranlar pek memnun olmamışlar onları okudum hep.bakalım bana ne dicek :KK43:

senın yapına gore 300 325 hıgh profıl olabılır ama tabi doktor olcum yapıp karar verecek..gogus kafesın darsa ve omuzların darsa 270- 300 ustune cıkamayabılır..ama bence elınden geldıgı kadar buyuk ıste nedenınıde soleyeyım doktorun muayenesıne gıttıgınde sana degısık olculerde protez gosterecek ve sıslerın ınıp odemlerın gıdınce o gosterdıgı protezın buyuklugu kalacak sadece..sen nasıl ıstıyosun bılmıyorum ama benımde hıc yoktu meme dokum ben buyuk ıstedım ama ben yapılıyım ııkıde ole ıstemısım doktrourm da zaten gogus kafesının ve gogus kaslarının el verdıgı kadar buyuk koycam o zaman dedı bende ok ledım sımdı cokk memnunum..
umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun..

uzakdoğu sporlarıyla uğraştığım iiçin omuzlarım çok geniş.vücudumun en orantısız yeridir.doktora aklıma gelen herşeyi sorcam inşallah umduğum gibi geçer.çünkü bu doktoru gözümde çok büyüttüm.bursadaki tüm estetik doktorların hocası diye. :KK43:

yardımlarınız içn çok tşk ederim ya olumunekankayizsmile

300 ün üzeri düsünüyodum ben dedim,büyük olur dedi.ya ben zaten büyük istiyorum :gitme: bikac doktorla daha görüsmem lazım.onlar ne dicekler bakalım.hayalimdeki göğüslere kavuşamıcam mafoldumben

bencede bı doktorla daha gorus bakalım onuun fıkrı ne olcak..ızmırde olsan cenk tokat derdım ama deılsın..neyse 1 - 2 doktorla daha gorus belkı kullandıgı yontem degısıktır daha buyuk kullanabılır..

ben seninle hemen hemen aynı ölçülerdeyim. ama ben bursada olmayı düşünmüyorum. istanbula gidip orada olacağım. ben de büyük istiyorum ama bakalım kaç diyecek doktor.

dual plan,yarısı kas altı yarısı kas üstü oluyo.kas altı ve kas üstünün tüm avantajlarını barındırıyormus

X