Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar yardim lutfennnn :(

melisapapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
123
10
38
40
Kızlar kaç aydır düşünüyorum saclarimi koyu kahveye boyatmustim beyazlardan ötürü 4-5 ay oluyor belki daha fazla ama hep içimde uhtedir kızıl kahve ya da kızıl kestane boyatmak istediğim sac rengi resimdeki gibi benimkiyse su an koyu kahveye boyalı siz ne diyorsunuz saçların cansız ve seyrek boyatsam çok mu yipranir hic deneyen var mi lütfen kızlar bi el atın ya

boyat içinde kalmasın bence saç kremi maskesi kullanırsan yıpranmaz merak etme

Yanı açıcı kullanmadan bu renge yaklaşabilir miyim kuaför olmaz dedi ama sözde kinanin üstüne de boya tutmaz diyorlardı ben kına tykmistim hem de iki defa ustuste kasımda ondan sonra 5-6 ay sonra boyatti koyu kahveye hic de bize olmadı gayet güzel oldu. Napsam yaa loreal inoa düşünüyorum boyatmak için de amonyaksiz baya iyi diye kuydum kuaforum de onu tavsiye etti

Ten Rengim de beyaz yaninbayadir arastiroyim güzel olurbdiye düşünüyorum :) ne diyorsunuzhaa kkızlar bir de sisli ya da 4.levent civarinda tavsiye edebileceğiniz iyi bir kuaför var mi ???? Last point var sisli de kas bıyık guzledi saçını da güzel kesti ama boya Nasil olur bilmiyorum tavsiye lutfennnn ???

konunuzu ilgili kuaföre taşıyorum bilginize....... dermişim...
saçların ince ve cansızsa açtırma yada kusturma işlemlerine hiç girişme derim. çok kötü oluyorrr. belki suankı sac rengine kücük ışıltılar katabılırsın

Canım evet E="renkliiii, post: 37843637, member: 635434"]konunuzu ilgili kuaföre taşıyorum bilginize....... dermişim...
saçların ince ve cansızsa açtırma yada kusturma işlemlerine hiç girişme derim. çok kötü oluyorrr. belki suankı sac rengine kücük ışıltılar katabılırsın[/QUOTE]
Canim evet açtırma olursa zaten vazgecicem bakalım yaa çok istiyorum ama :/

Ay bu renge ben de bayılıyorum.
Ne alaka bilmiyorum ama ben karamel saçımın üzerine karamel ve bakırı karıştırıp boyadığımda bu rengi elde etmiştim.
Ancak çok çabuk aktı ve önce bakır karamele sonra da karamele döndü.

Yaa gerçekten ben de bitiyorim bu renge desem yerdir saçın güçlü olsa acimicam yaptircam da biliyorumdayanamaz garibim ama peki koyu kkahve mi kalicam omur boyu bunu değiştirmenin bi yolu yok mu

çok iddialı bir renk ve sadece bembeyaz cilt rengine sahip olanlara yakışıyor bence, cilt rengin uyuyorsa düşünme bile

Canım evet cilE="mezzy, post: 37844464, member: 638533"]çok iddialı bir renk ve sadece bembeyaz cilt rengine sahip olanlara yakışıyor bence, cilt rengin uyuyorsa düşünme bile[/QUOTE]
Canim evet cilt Rengim bildiğin beyaz ama iste sac sıkıntısı oolduğundan iste açtırma durumu olmasa direkt boyatcam da iste

Bu renkler sicak renkler ve illaki beyaz tenli olmak gerekmiyor kullanmsk icin.. Benim saclarim resimdekinin bir ton acigi be ben de bugday tenliyim. Aksine sicak alt renge sahip tenler sicak renkleri cok iyi tasir. Resimdeki renk de dore yansimali bakir. Kizil degil yani..

Sacini acici ile acma bence daha dogal yontemler var..sunlife marka c vitamini 1000 mg al 2 sefer acma isleminde kullanabilirsin..

10 adet c vitamini (ezip toz haline getir)
2 yemek kasigi karbonat
4-5 yemek kasigi sampuani plastik bi kapta karistir kabarinca sacina sur ve 30 dk bekle boylece sacinin tengi 1 ya da 2 ton acilmis olacak acik kahve tonuna yaklastiginda da garnier olia 6.43 amonyaksiz olan renge boya ben aynen boyle yaptim

Eklentiler

• image.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 51

tam olarak bu renk istiyorsan saçını 1-2 ton açtırman lazım. sonra bu renge boyayabilirsin. schwarskophun tüp boyasını kullan. saçı güzel besliyor, yıpratmıyor ve akmıyor.

Himm kızlar çok sagolun cevaplar için bir de peki bu renk sık sık boyatmam gerekir mi ? Ben de sık sacimi yikayanlardanim..yani akmadurumu olur mu cokçok bir de saçimi teee temmuzda bboyatmıştırhem de aaltında kına vardı belki de çok tutmamıştırboya cçünkü hala kinanin rengi var ??? Ayyy bilemiyom yaa çok da takarim simdi olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…