kızlar yardım lütfennnn!!!çok tedirginim

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
slm kızlar daha önce bi düşük yaptım ve tekrar hamileyim hiç bi sorun yok şuan ama çift rahim warmış bu da düşüğe neden olabilceği için doktorum bana serklaj uygulaması söledi 13.hafta olduğu zaman rahime dikiş atılacak aranızda olan war mı nasıl bi operasyan lütfen yardımcı olurmusunuz ??? Ben çok tedirgin oldumda korkuyorumda biraz

canım öncelikle geçmiş olsun. ben değil ama benim komşum bu şekilde yaptı ufacık bir operasyonmuş,korkma sakın.için rahat olsun.şimdi iki tane yavrusu var :))

canım benim sorunum cift rahim değil rahim agzı yetmezliğiydi ve bende 13.haftamda serkilaj oldum.10-15 dakikalık bir operasyon genel anestezi altında yapılıyor ve sen birsey hissetmiyorsun canım.bebeklerimiz için gerekli bir durum hiç korkma güzelim.

premeture bebekler bölümünde rahim agzı yetmezliği topiğinden bilgi alabilirsin.

canım çok geçmiş olsun.ve tebrikler.allah kucağınada alamyı nasip etsin.bencede korkma.herşey bebişlerimiz için.onlar sağlıklı olsun yeter.

canım cok gecmıs olsun. konu ıle ılgılı bı bılgım yok ama rahmıne dıkıs atılan bı tanıdıgım war cok zorlanmadıgını soyledı butun bıldıgım bu. ıyı haberlerını beklıyoruz. kendıne de bebısıne de ıyı bak.

saolun daha cok war olmama şuan 8 haftaya girdim inşallah kolay olur doktorum fazla bişey demedi 13.haftaya geldigi zaman yapalım dedi ama nasıl olucagını sölemedi insan korkuyor işte gerçi bebeğime bişey olmasın da her şeyi yaparım

slm kızlar daha önce bi düşük yaptım ve tekrar hamileyim hiç bi sorun yok şuan ama çift rahim warmış bu da düşüğe neden olabilceği için doktorum bana serklaj uygulaması söledi 13.hafta olduğu zaman rahime dikiş atılacak aranızda olan war mı nasıl bi operasyan lütfen yardımcı olurmusunuz ??? Ben çok tedirgin oldumda korkuyorumda biraz

arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. serklaj dan hiç korma çok kolay bende 14. aftamda oldum genel anestezi altında 10 dk. sürdü. sonrasıda çok rahattı. bisorun yaşamadım çok şükür. benimde ikinci hamileliğim ilkini bende rahimağzı yetmezliğinden kaybetmiştim. doktor önlem amaçlı yaptı. seninde öyle olacak galiba.

X