• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfenn

betoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
220
106
38
33
Selam kızlar 2 yıllık evliym henüz çocuğm yok. 1 yıldan Fazlada doktora gidiyorum.bu bir yıl içinde İki ilaç kullandm daha geçen ay iyi bir doktor buldum. Yumurtalıklarımın çatlaması gerektiğini söyledi Ve bana Klomen diye bir ilaç verdi yumurtalarımı geliştirsin diye ilaç yarın biticek ve doktor overelle diye bir iğne yazdı bu iğne kalçadan mı göbekten mi yapılacak ve nerede yapmam lazım bu iğneyi?

ovitrelle iğne koldan veya göbekten yapılıyo, bana göbekten yapılmıştı, hayırlı olur inş. senin için, güzel haberler verirsin :)

Selam kızlar 2 yıllık evliym henüz çocuğm yok. 1 yıldan Fazlada doktora gidiyorum.bu bir yıl içinde İki ilaç kullandm daha geçen ay iyi bir doktor buldum. Yumurtalıklarımın çatlaması gerektiğini söyledi Ve bana Klomen diye bir ilaç verdi yumurtalarımı geliştirsin diye ilaç yarın biticek ve doktor overelle diye bir iğne yazdı bu iğne kalçadan mı göbekten mi yapılacak ve nerede yapmam lazım bu iğneyi?
Doktorunuz soylemedi mi nerden vurulacaginizi? Ya da recetede yazmiyor mu? İgneyi hastanede vurunun onlar bilir :)

Insallah canim igne insulin ignesi gibi mi yoksa bildigimiz igne gibimi ?beni baya baya korkuttular etrafimdakiler cunku birde nerde yapmam gerekiyor bu igneyi. Doktor yaparlar dedi kendi yapmicak sanirm

Doktora gobekten mi diye sordum tabiki oda yogun calisiyordu bu gun o yuzden verdigi tek cevap evet gobekten vuruluyor dedi zaten sen degil onlar vurucak diyince bende tamam diyip ciktim acikcasi dahada soru sormadim. Doktor degistirmekte istiyorum zaten ins. Olur da hamile kalirsam daha iyi bir doktora giderim :)

kullanıp hamile kalan var elbet. ama bendeniz öyle de böyle de gebe kalamayanlardanım. soruna gelecek olursak, ovitrel kol, kalça, göbek, bacak vb yumuşak etli herhangi bi yerden yapılabilir. etkisi değişmez. reçetesinde de aynen yazıyor zaten. ben göbeğimden bizzat yapmıştım. Bu arada Allah gönlüne göre versin.

Amin çok teşekkür ederim allah anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah.

göbekten yapmıştım ben ... hayırlısı olsun bakalım ne olacak...

Göbektenmiş canım ewet inşallah güzel haberler ile gelirim :)

Back