• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım lütfenn

symnn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
6
0
1
28
Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum evliyim bir buçuk senedir bebek istiyoruz size bi sorum olucaktı adetime iki gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bide ilk idrarla yapmamıştım bu ay belirtiler yaşıyorum acaba gebelik olabilir mi erken gebelik testlerinin çoğunda yanılma payı var diyolar doğrumudur?

Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum evliyim bir buçuk senedir bebek istiyoruz size bi sorum olucaktı adetime iki gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bide ilk idrarla yapmamıştım bu ay belirtiler yaşıyorum acaba gebelik olabilir mi erken gebelik testlerinin çoğunda yanılma payı var diyolar doğrumudur?
Merhaba. Erken gebelik testinde hafif silik çizgi çıkarma olasılığı olabiliyormuş. Siz en iyisi adet günü sabah ilk idrarla kaset test yapın. Gebelik olabilirde olmayabilirde. O konuda kimse bir şey söyleyemez. Hepimiz o kadar çok belirti yaşıyoruz ve adet oluyoruz ki. Kendimden örnek vereyim yerleşme kanaması tarzında lekelenme, kremsi akıntı ve bir kere baş dönmesi yaşadım ama erken gebelik testim negatif 😊

Bende regl 9 gün kala lekelenme yaşadım ilk pembe sonra kahverengi oldu şaşırdım adet mi oluyorum diye anlamadım canım :) kasık bacak ve sırt ağrısı yaşıyorum göğüslerde ağrı yok ama

Bende regl 9 gün kala lekelenme yaşadım ilk pembe sonra kahverengi oldu şaşırdım adet mi oluyorum diye anlamadım canım :) kasık bacak ve sırt ağrısı yaşıyorum göğüslerde ağrı yok ama
Bende geçen ay iki kere adet oldum kahverengi şeklinde ve ağrısız. Doktor benden beta hcg istedi kimyasal olabilir belki dedi beta hcg 0,16 çıktı yani kimyasal değil, bende o şok ile gidip doktora peki neden kahverengi adet oldum diye sormayı unuttum🤦🏻‍♀️ Biraz uzun oldu ama 4 ayda sadece ilk iki ay vukuatsız geçti sonra kist ve geçen ay kahverengili adet olayım oldu. Vücudumuz sapıtıyor heralde. Sana içini dökesim gelmiş 😊 İnşallah yerleşmedir canım bence bat gününü bekle eğer sakin kalabiliyorsan 🌸

Bende pcos var canım iki ay önce aşılama oldum tutmadı adet düzensizliği çok var akışına bırakayım dedim hiç düşünmedim aslında böyle olunca da araştırdım baya fikir almak istedim :) karnım çok şiş sürekli acıkıyorum psikolojikte olabilir belki bi kaç gün geçsin normal test yapıcam artık inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏽😊

Bende pcos var canım iki ay önce aşılama oldum tutmadı adet düzensizliği çok var akışına bırakayım dedim hiç düşünmedim aslında böyle olunca da araştırdım baya fikir almak istedim :) karnım çok şiş sürekli acıkıyorum psikolojikte olabilir belki bi kaç gün geçsin normal test yapıcam artık inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏽😊
Öyle bir şey ki bu belirtiler nereye çeksek geliyor. Seninki hamilelikten olur umarım 🧡

Back