- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- Konu Sahibi ahlatagaci
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cope at sen o utuyu.
Şimdi düşünce gücüyle ütünü tamir ediyorum bekle
Biz nerden bilelim aldığın yere götür en güzeli
Burdan duyduğun öneriyle ütünü bozmuşsun ,şikayet ediyorsun,hala burdan öneri bekliyorsun.Yetkili servisle görüş,problemini söyle ,fazla masraf olursa at çöpe, yenisini al
Tamamdir bakayım bi.. teşekkür ederim. Iyi sabahlar.Ters olarak cevap vermedim zaten.Hata üstüne hata yapıyorsun onu belirtmek istedim Yetkili servise illa gitmene gerek yok hangi markaysa internetten tel no bulup şikayetini söyleyebilirsin,Onlar seni yönlendirir
Sigorta atması ütüyle ilgiliyse .Prizi ve utünun fisini kontrol edin .Herkes sabah sabah tersinden kalkmış anlaşılan. . Soruyu başına gelen var mı diye fikir almak için soruyorum.. servise gidene kadar bir çözüm yolu arıyorum bir yandan da.. sizin hiç mi başınıza gelmedi benzer bir olay.. evet burdan bir tavsiye okudum uyguladım yanildim.. okuyup uygulayın başına gelen bir ben miyim, yoksa baskaları da var mı merak ediyorum.. çözüm önerisi olanlardan fikir bekliyorum..
Cope at sen o utuyu.
Sigorta atması ütüyle ilgiliyse .Prizi ve utünun fisini kontrol edin .
Dışardan tuzla filan olacak iş değil o.
Kabloyu utü girisine kadar kontrol edin .Sökebiliyorsanız kablo girişini sökün.Beceremezseniz sizin yüzunuzden oldu demeyin servise gidin .
Ucuz.bisey degilse servisini arayin yalilabilecek bisy varsa gonderirsiniz garantiye. biraz paraniz gider ama utu tamamen gitmez en azinda.Demeyin kurtatilabilir umuduyla bakıyorum ben.. pek de ucuz bir şey değil çünkü..