• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen :)

burcuerol

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
42
1
6
34
Bursa
Saatlerce o taki kuyrugunda beklemek istemiyorum ne yapmaliyimm :) düğün de geçen zaman milletin sapur supur opmeleri sıcak bir taraftan var mi oneriniz :D

Canım benim kuzenimde sepete attırdı herkes altın kutularını sepete attı düğün sonrası kutular açılınca büyük hüsran kutuların yarısı boş çıktı.Nasıl olsa içi gözükmüyor diye boş kutuları atmışlar sepete.Çok üzüldü kuzenim şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle yapmam diyor.

Canım benim kuzenimde sepete attırdı herkes altın kutularını sepete attı düğün sonrası kutular açılınca büyük hüsran kutuların yarısı boş çıktı.Nasıl olsa içi gözükmüyor diye boş kutuları atmışlar sepete.Çok üzüldü kuzenim şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle yapmam diyor.

YUh ya ne gorgusuzluk ya..bizde kurdelenin üstüne isim yazar altın takacaklar..düğün taki ile bitiyor salonlar bu yüzden acayip para kazanıyor. .hadi onu geç benim kina düğün bir arada olucak düğünüm başka ilde olucak ..o yüzden zamandan tasarruf olsun dedim ama insan oğlu yapar

bi tanıdığımın düğününde gelin hanım kesesini alarak bütün masdakilere teker teker hoş geldiniz dedi davetlilerde hediyelerini gelinin kesesine atmıştı böyle olunca takı sırasında beklemek gbi bi sorun olmamıştı
böyle bişeyde yapılabilir

Bizde düğünlerde gelinle damat tek tek masaları gezer herkese hoşgeldiniz der fotoğraf çektirirler.
Gelinin arkasında da ablası veya kuzeni veya bir arkadaşı vs kesesini tutar,herkes üstüne ismini yazıp hediyeleri keseye atar.
Bende de bu şekilde oldu.

Back