• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen

sabl

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
59
3
6
35
Konya
merhaba ben siteye yeni üyeyim.önceleri takip ediyordum ama aktif değildim.bana yardım etmenizi istiyorum.evim ve düzensiz bir mimarisi var. odalarım 9 mt2 ve her oda da gömme dolap var.ve bunların düzeni konusunda çok sıkıntı ediyorum.sürekli yer değiştiriyorum.bende köylü bir annenin çocuğuyum.düzeni fazla bilmezdik.eşim çok düzenli,ondan fikir alsam da bir bayan alarak utanıyorum.ve mutfağım 4 kapaklı dolabım var ama ben düzensizlikten sığamıyorum:26:
aslında fotoğraf yükleyecem ama telefon net çekmedi:26:
bir el atın be kızlar

merhaba ben siteye yeni üyeyim.önceleri takip ediyordum ama aktif değildim.bana yardım etmenizi istiyorum.evim ve düzensiz bir mimarisi var. odalarım 9 mt2 ve her oda da gömme dolap var.ve bunların düzeni konusunda çok sıkıntı ediyorum.sürekli yer değiştiriyorum.bende köylü bir annenin çocuğuyum.düzeni fazla bilmezdik.eşim çok düzenli,ondan fikir alsam da bir bayan alarak utanıyorum.ve mutfağım 4 kapaklı dolabım var ama ben düzensizlikten sığamıyorum:26:
bir el atın be kızlar

Canım sen telefonla geçemezsen bile bir fırsatını bul fotoğraf makinasıyla çek. sonra fotoları koy görmeden hiçbir şey yapamayız. Böyle kafadan atmakla birşeyde olmaz.

bir el atın be kızlar
kızlar gardrobum,mutfağım çekmecelerini size sundum.teklifleri bekliyorum.maharetli bacılarım buyurun yardıma:54:
$DSC00288.webp
günlük odamdaki gömme dolap.içinde yataklar
$DSC00289.webp
$DSC00290.webp
$DSC00291.webp
$DSC00292.webp
$DSC00295.webp
$DSC00299.webp
$DSC00296.webp
$DSC00298.webp
$DSC00303.webp

tezgah altındaki dolap gözünden bir daha vardı onu yüklemedi.oraya da salçadan una turşudan una herşeyi koyuyorum

Back
X