kızlar yardım lütfen

ebrubirol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
960
1.584
208
İstanbul
ben 2.5 senelik evliyim.uzun zaman korundum.bu sene en son ocakta ilaç kullanmayı bıraktım ozamandan beri çocuk düşünüyoruz.9 ay oldu ilacı bırakalalı.doktora gittim yüzümde tüylenme vardı hormon bozukluğu kısırlık falan yapıyo dediler bende eğer var ise bir an önce tedavisine başlamak için doktora gittim.hormon testi yaptırdım.normal çıktı herşey.martta gitmiştim.ondan sonra ağustosta başka bir doktora bir sorun varmı dye gittim.ilaç kullandığım için erken olduğunu söyledi ama yinede muayene yaptı.ymurtalıklara baktı.smear testi yaptı.rahim ağzında bi sorun olmadığını söyledi.daha sonra yumurtalıklara baktı ultrasonda bi sorun olmadığını sağ yumurtalığımın büyüdüğünü 21mm ne olmuştu sanrım yanlış hatırlamıyosam gebe olabilirmisin dedi.yumurtan çatlayabilir ilişkiye gir dedi tabi olmadı adet oldum ben.bu ayda oldum.benim sıkıntım şu ilacı kullanmaddan önce adetlerim düzenliydi sorn yoktu.ama ilacı bıraktıktan bi kaç ay sonra adetlerim sapıttı.ilk önce adetim 8 gün gecikti.sonraki ay gün gecikti.bir sonraki ay 5 gün gecikti.bir sonraki ay 2 gün erken oldum.bu ay ise yine 8 gün sonra gecikmeli oldum.şimdi benimle aynı drumda olan yada yaşayan blgi sahibi olan varmı?şimdi doktora git diyeceksiniz.izne çıkıcam 1-2haftaya kadar ozaman gidicem.izne çıkacağım için izin alamıyorum.birde uzun bir araştırma yaptırmak istiyorum.tüm gün izin alma şansım yok ama ben ozmana kadar çatlarım.kızlar yardımınızaihtiyacım var.

cnm yazdıkladrını okudum bende 3 sene korundum dogru vucuduna gore doğum kontrol hapı secmessen ılerıde baska sorunlara ol acabılıyor ben ozele gıdıp bır suru hormon tahlıllerı yatm hormonlarıma bakarak ılac verdıler bn memnundum hatta pco hastasıyım bıraktım ılac kullanmadan bı ay sonra kendılıgınden adet oldum bence bu kadar karamsrlıga dusme ıns bole bırsey yoktur doktoruda ıhmal etme allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…