Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım lütfen

ruyacn

◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥ ◕‿◕✿ ♥♥♥
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
2.232
751
198
Kızlar benim saçlarım şu an karamel rengi ama ben üstüne boyamak için koleston açık kahve boya aldım çok koyu olmasın diye açık kahve aldım boyarsam bi sıkıntı olur mu yarın boyıcam cevap yazın lütfen

Valla genelde kahvelere ilk boyandığında koyu çıkıyor ama senin taban açık renk bikaç yıkamada akıp açılır rengi kesin.

Ben bi kere daha bakır rengin üstüne koyu kestane alıp boyamıştım ilk boyadığımda siyah olmuştu ama sonra aktıkça değişik bi renk olmuştu renk otursun diye kaç kere boyamam lazım ya ben saçımı koyu renge boyayıp bi daha boyamak istemiyorum o yüzden napıyım bi fikir verin

2-3 boyamada oturur diye düşünüyorum ama madem koyu istiyorsun neden koyu kahve almadın ki ya da kestane falan.. siyah çok zifiri oluyor ama kestane daha doğal geliyor bana siyahdan daha yumuşak yani..

Son düzenleme:
Yazdığım gibi bi ara saçım turuncuya yakın bakırdı gidip koyu kestane aldım boyadım ve simsiyah oldu saçımın kendi rengi zaten siyah değil o yüzden açık kahve aldım siyaha zaten boyamam bakalım inşallah güzel bi renk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…