• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen !

DEREL92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
161
0
46
Bursa
norlevo adlı ilacı kullanan varsa ara kanama olması şartmı ? hiç bi yan etki yaşamadım bu ilacın işe yaramamasından korkuyorum

norlevo adlı ilacı kullanan varsa ara kanama olması şartmı ? hiç bi yan etki yaşamadım bu ilacın işe yaramamasından korkuyorum

ara kanama dedıgın nedır anlamadım canım ben kullanmıstım,bı yan etkısını gormedım bende ben laf olsun dıye her ıhtımale karsı ıcmıstım ama,ıcıne kurt düşürme

bazı arkadaşların ilacı kullandıktan 5 gün sonra falan kanamaları olmuşta ara kanamam oldu falan die yazmışlar bende olmadı acaba olması gerekiyomu die düşünmüştüm bende ama gerekmiyomuş

Hayır ara kanama olması şart değil.Zaten normalde ara kanama olmaması lazım. ilaç işe yarar sıkıntı yapma.

kızlar merhaba yaa reglime 5 gün kala nişanlımla korunmasız ilişkiye girdim ve 1-2 saat içinde norlevo aldım.bugün regl olmam lazımdı ama olmadı olucem korkudan.test nezaman yaptırmmam lazım ve hamile olma ıhtımalım varmı sizce

Back