• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım lütfen

moonstone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
20
0
86
43
İzmir
Acaba size de oldu mu çok merak ediyorum. Sevgilimle nerdeyse her ilişkimizde oluyor bu. Benim malum bölgemden garip sesler geliyor. Sizde de var mı? Yoksa bende mi oluyor bi tek? Ne olur yardım !!!

canım içeri hava kaçmasından olur ayrıca sulandığın için ondan oluyor

Sulanma ile ilgisi yok bence. Çünkü her zaman olmuyor. Her seferinde sulanıyorum. Her 10 ilişkiden 3 ünde falan oluyor. Ne ile ilgiliki bu anlamadım.

içeriye hava girmesiyle alakalı olabilir bence de
eğer çok rahatsızlık duyuyorsanız doktora gidip bi danışabilirsiniz ne oluyo acaba diye

hava doluyor içeriye güzelim kesinlikle ondandır.:1rolleyes:

Hımmm. Dediğiniz gibi Havadanmış. Çoğumuzda oluyo mu bu acaba? ılişkiden soğuyorum bu olunca. Partnerim rahatsız değil durumdan.

bende de oluyor bazen evet aynen bir garip hissediyorum bende ama gercekten karşıdaki sorun etmiyor biz kızlar herseyi takıyoruz kafamıza-tatlicadiarzu-

bende oluodu genelde ilişki bittikten sonra ama çok ateşli bi temastan sonra wc ye giderim ve ordan ses cıkardı hava cıkardı resmen nerdeyse gaz sesi gibi:)))))) olur olurrrr sen kafana takma ateşli siniz yani anlaşılan :)))))))))))))

Bende ses 5 saniye kadar sürebiliyo :D Gülmeyinnn. Yaaa utanıyoruuummmm. Bi ilaç falan var mı bunu yokedecekk?

Back