kızlar yardım lütfen okuyun

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
kızlar 3 aydır yasmin kullanıyorum 2 defa içmeyi unuttum ikisindede ertesi gün iki tane içtim adetime 5-6 gün var fakat mide bulantımdan dolayı korkuyorum hamile olabilirmiyim

Son düzenleme:
kızlar 3 aydır yasmin kullanıyorum 2 defa içmeyi unuttum ikisindede ertesi gün iki tane içtim adetime 5-6 gün var fakat mide bulantımdan dolayı korkuyorum hamile olabilirmiyim
canm bşey olacağını sanmıyorum zaten içinmişsin sonraki gün ama miden bulanıyorsa çok düşük bi ihtimal hamile olman diye düşünüyorum

olabilir.bence ertesi gün hapının yan etkisi
çünkü kullanmını ve içeriğini bilmeden kullanıyorsunuz
1. hap ayda 1 defa kullanılır
2. zaten hormon ilacı içerken niye ertesi gün hapı içiyorsun arkadaşım

azcık araştırında öyle kullanın şu hapları ...

Son düzenleme:
2 kere unuttuysan bu siklusun iptal olması gerekirdi keşke ek bi yöntem kullansaydın korunmak için

ertesi gün hapı kullanmadım canım yasmini iki defa unuttum fakat ertesi gün 2 adet içtim devam ettim adetimede daha var 5-6gün fakat bulantım var haptanmı bilmiyorum

ertesi gün hapı kullanmadım canım yasmini iki defa unuttum fakat ertesi gün 2 adet içtim devam ettim adetimede daha var 5-6gün fakat bulantım var haptanmı bilmiyorum

yalnış anlamışım . çok büyük hata yapmışsın canım

ben bir kere doz aşımı yaptım 18 saat sonra içtim. göğüslerim patladı , kasıklarıma ağrılar girdi, midem bulandı.
bir daha asla böyle bir şey yapma canım.bunlar hormon içeren ilaçlar 24 saatte bir alınması gerekiyor.
unuttuysan eşinle ek yöntem kullan ama bu mümkünse hap olmasın :)
bildiğim kadarıyla 1 gün unutunca ertesi gün içsen bile 1,5 gün etkisi azalıyormuş.
merak etme hamile değilsin bence doz aşımından kaynaklanıyor. bence en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görün .

cok sagol bunu bilmem iyi oldu sanırım yasmin bana yaramadı hapta degişsemmi bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum hapta tecribem yok 5 yıl spral ile korundum 1 kızım var zaten baskada kesinlikle istemiyorum halimi görsem iş yerinde bulantılarla geziyorum simdi eczanedende test istedim

cok sagol bunu bilmem iyi oldu sanırım yasmin bana yaramadı hapta degişsemmi bilmiyorum 3 aydır kullanıyorum hapta tecribem yok 5 yıl spral ile korundum 1 kızım var zaten baskada kesinlikle istemiyorum halimi görsem iş yerinde bulantılarla geziyorum simdi eczanedende test istedim

kadın doğum haplarının yan etkileri bulantı baş dönmesi olabiliyo sen 2 tane içtiğin için büyük ihtimalle yan etkisidir tabii psikolojik te olabilir bulantının sebebi

kadın doğum haplarının yan etkileri bulantı baş dönmesi olabiliyo sen 2 tane içtiğin için büyük ihtimalle yan etkisidir tabii psikolojik te olabilir bulantının sebebi

test istedim eczaneden yok bişey tek çizgi cok sükür zaten adetimde gecikme felan yoktuda korktum işte iki kere unutup ertesi gün 2 içince olabilirmi diye dediğin gibi 2ser içince bozdu beni heralde

kesinlikle istemiyorsan bağlattırsana.o da sezeryandan hemen sonra mı oluyordu ne:26:
görümcem 2 çoçuğundan sonra 1 daha istemeyerek korunduğu halde hamile kaldı ve doğurmak zorunda kaldı,sezeryenle doğumdan sonra hemen bağlattırdı bi daha kesinlikle olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…