canım çok geçmiş olsun ama takiple boşa zaman kaybı yaşıyorlar belirsiz bir durum şuan kimse bitanı koyamamış benim doktorum da beni 1 ay oyaladı düşük dedi ama gittiğim başka bir doktor ilk bakmasıyla gördü sırf o sebepten hem tüpümü kaybettim hemde iç kanama başladığıiçin ölüm tehlikesi atlattım..kesinlikle kürtaja izin verme ve işinde uzman bir doktora git değerlere aldanma sen..hayatın herşeyden önemlişuan gerekirse günde 10 doktor dolaş ama en iyisini bul ve renkli ultrasonda baktırmakbercim gittm hemde 3 ayrı doktora ama ilk gittiğim doktor doğru düzgün açıklama yapmadı ve takibe devam dedi.ikincisi daha değer 138 iken rahim içinde oluşmaya başlıyor ama çok zayıf düşebilir dedi oda tatmin etmedi beni 3. doktora gittim oda şuan dış gebelik ihtimali düşük ama yinede kontrol altında tutalım diyor.onun fikride tam olmayan düşük olabilir diyor.yarınki testte değer düşmemişse c.tesi günü kürtajla gebeliğin rahim içindemi dışındamı olduğuna bakacak.ama ben yarın hem test yaptırırp hemde başka bir doktora daha gidicem(
ah canımm Allah yardımcın olsun çok zor bir durum dilerim dış gebelik değildir ama başkada bi seçenek yokkii düşük olsa kii banada ilk düşük dendi değerleri düşerdi sıfırlanana kadar ama düşerken yükselmesi anormal bi duruma işaret..inşallah yarın gideceğin doktor tanı koyar dediğim gibi kesinlikle renkli ultrasonda baktır..beni de durumundan haberdar et olurmu..canım inan çok kötüyüm ya beni anlayan birinin olması çok güzel.dediğin gibi nereye kadar bekleyeceğiz teşhis konana kadar iş işten geçmiş olacak.hangisine inanacağımızı şaşırdık.yarın gideceğimiz doktoru anlaradaki bir profesör tavsiye etti bakalım o ne dicek uykusuz gecelere devam ayine
ah canımm Allah yardımcın olsun çok zor bir durum dilerim dış gebelik değildir ama başkada bi seçenek yokkii düşük olsa kii banada ilk düşük dendi değerleri düşerdi sıfırlanana kadar ama düşerken yükselmesi anormal bi duruma işaret..inşallah yarın gideceğin doktor tanı koyar dediğim gibi kesinlikle renkli ultrasonda baktır..beni de durumundan haberdar et olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?