• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım lütfeeeeennnnn...

0pisipisi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
38
2
98
Afyon
merhaba kızlar. Ben beyaz tenliyim, saçlarım palette tutkulu kızıl ile boyalı. Yaklaşık bir yıldır. Daha öncede sık sık kızıl kullanmıştım. şimdi kızıl saçımın üzerine kestane yapmak istiyorum. Koyu kestane. Sizce tutar mı? ama öyle siyah gibi çok koyu ve yapay dursun istemiyorum. Önerebileceğiniz kestane tonları ve resimleri varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler herkese...

merhaba kızlar. Ben beyaz tenliyim, saçlarım palette tutkulu kızıl ile boyalı. Yaklaşık bir yıldır. Daha öncede sık sık kızıl kullanmıştım. şimdi kızıl saçımın üzerine kestane yapmak istiyorum. Koyu kestane. Sizce tutar mı? ama öyle siyah gibi çok koyu ve yapay dursun istemiyorum. Önerebileceğiniz kestane tonları ve resimleri varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler herkese...
ben kumral saçımı loreal recital 4 numara kestaneye boyamıştım ilk boyadığımda tam siyah gibi değil ama bitter çikolata gibi koyu kahve bir renk olmuştu.sonra aktı açık kestaneye döndü.kızıl saçın üstüne kestane tutar ama ışıkta kızıl yansımaları olur

Kahve tonları ilk boyamada illaki koyu tutuyor yıkadıkça akacak ama bu seferde alttaki kızıllık belirecek kızıl saç siyah saç gibi sıkıntılı ben kurtulana kadar saçımı mahvettim açıcı ile aç istersen sonra küllü kumral boya daha güzel sonuç alırsın.

@Leonaa'nın da dediği gibi kestane rengi tutar ama mutlaka kızıl yansımalar olacaktır....loreal casting creme 515 bence çok uygun olur bu durumda,,, güzel bir kestane rengi elde edebilirsiniz ama bu boya amonyaksızdır belirtiyim.....yarı kalıcıdır......üstüste 2-3 uygulama sonrası saç renginiz yoğunlaşır ve tam oturur....ola ki sonuçtan memnun kalmazsanız da 3 ay içinde saçtan kendisi silinip gidiyor....(28 yıkama sonrası)

canım bence loreal 6.1 koyu küllü kumral yap..kestane dediğin baya koyu bir renk çıkartır siyaha yakın..koyu küllü kumral bile oldukça koyu zaten.hem saçında kızıl yansımalarda olmaz,çok güzel bir renk tutturmuş olursun.

çok teşekkür ederim kızlar. Bende aslında kumral belki kızılın üstüne tutmaz diye düşünmüştüm. Kestanenin daha öb-nce dediğim gibi çok koyu olmasını da istemiyorum.Peki sizce şu Pınar Altuğ rengi varya çikolata kahveye benzeyen o tutar mı

Back