Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım lütfeeeeennnn

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
643
Yer
Bursa
arkadaşlar bundan 5 ay önce falan saçlarımı şarap kızılına boyamıştım diplerden kendi saçlarım geldi ama uçlara doğru hala kızıllar ve ben saç rengimi sarıya doğru açmak istiyorum sarı olmak istiyorum yani bu kızılları nasıl yok edebilirim kızıllardan kurtulmam lazım yardım lütfen

koyu kumral la kapatabilirsin kızılı

kimse cvp yazmıyo ya:çok üzgünüm:

aynı dert bendede var tatlım kızılları kapatmak için 2 dir kumral ve küllü kumralla boyuyorum ama banamısın demiyor napcam bende bılmıom

aynı dert bendede var tatlım kızılları kapatmak için 2 dir kumral ve küllü kumralla boyuyorum ama banamısın demiyor napcam bende bılmıom

valla bende bilmiom ya şu kızılları turunculaşmadan kapatsaydık kimse bilmio galiba yazan yok

loreal majirel'in yoğun küllü kumralı var, o kapatabilir belki...
ama önce biraz akıtmaya çalış rengi papatya sabunuyla, sonra boyarsın.

evet koyu kumrallar kapatır ama birkaçkerede sanırım, ben bekleyemeyip açık kestane ile koyu kumralı karıştırdım kızılları kapattım biraz koyu oldu ama kapandı eğer düşünürseniz açık kestaneyi yarı yarıya değilde üçte bir miktarında eklemeniz daha uygun olur sanırım

canım koyu olsun istemiyorum saçım turunculaşmadan yavaş yavaş sarıya gitmek istiyorum nasıl yapabilirim

ah keşke mümkün olsa idi,uçlarda kızıllık var ise uçları baya bir açmak gerekecek sanırım diplere pek dokunmadan,geçenlerde burada okumuştum böyle bir konu,bakır kızılını açıp sarı yapmıştı,palettenin açıcısı ile,resimlerini gördüm baya açılmıştı,eğer açma cesareti gösterecekseniz konuyu bir inceleyin derim

ama şunuda belirtmeliyim ki açma işleminde saç turunculaşacaktır telaş yapmayınyerimseniben

Back