• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım lazım bana acil

fatoos20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
158
4
118
ben saçımı 3 4 ay önce siyaha boyamıştım ama artık saçıma bal köpüğü boyatmak istiyorum acaba saçımın rengi acılırımı? olurmu ki deneyenler varmı sonuç nasıl olur acaba?

evet açılır ben birbuçuk sene siyah kullandım şimdi sarı yaptım am önce balköpüydü biraz yıpranır am olacak okadar bide iyi bir kuaför olmalı iyi demek pahalı demek değil ama işinin ehli olmalı yoksa yapamıyorlar

evet açılır ben birbuçuk sene siyah kullandım şimdi sarı yaptım am önce balköpüydü biraz yıpranır am olacak okadar bide iyi bir kuaför olmalı iyi demek pahalı demek değil ama işinin ehli olmalı yoksa yapamıyorlar

tamamiyle mi sarı yaptın bende çok istiyorum

ya saçmalamayın kızlar zarar vermeyın saçlarınıza oreal le açıyorlar.lorealın effasor diye bır tozu var 10 dakıka bekletiyorsunuz kafanızda saçınızdaki boyayı akıtıyor.yurtdışında fiyatı 3 euro ama turkıyede bir kutusunu satıyrolarmış 80 milyona liraya yani.bende açmak istiyorum siyahtan kurtulmam gerek.şu açık arttırma sitelerine baktım satmıyorlar.bana lazım olan 1 tane sonuçta.elinde bundan olan varmı,kargoyla alırım parasınıda öyle yollarım yıne

konigin1986 canım efassor saça zarar vermiyo diil veriyr ama oreal kadar diil tabi. ancak canım efassor saçın rengini en fazla 3 , 4 ton açıyor. o da saçının alt zemini açıksa. alt zeminin koyuysa bu silicinin hiçbir faydası olmaz canım. ayrıca efassor profesyonel olmayan kişilerce kullanılırsa saça en az oreal kadar zarar verir. benden söylemesi:1closedeyes:

benim siyahın altında kızılda vardı oyüzden zorladı beni 4 sene kızıl siyah kullandım oyüzden açıcı kullandık tamamen sarı saçım ama yıprandı tabii ve küt bir model kestirdim kendine gelsin diye bakım filan yapıyorum yaza kadar uzar ve daha güzel olur tek sorun uzun saçlarım gitti işte o şuanda rengi güzel

ben bildim bileli siyaha boyuyorum kendı saçım koyu kestane,7 yıl önce falan kızıl yapmıştım,ondan 1 yıl sonra sarı,ama bu tarz işlermler saçımı mahvediyor :olmaz: benim saçım belime geliyor şimdi,hem bu kadar uzun olması çok güzel,hemde mahvolsun istemiyorum aslında.vazmı geçsem sarıdan :)

bir de ben saçımı bile kendim kesiyorum,kuaförlüğüm var yani,renkleri karıştırır sağlam renkler falan yaparım,gidip kuaförde haytta boyatmam kaliteli boya olcak,doğal şampuan olcak,açıcı olmayacak,ooooooo vazgeçtim bu bana pahalıya mal olcak hem sarışının adı var esmerin tadı var dimi kaydirigubbakcemile3

ben bildim bileli siyaha boyuyorum kendı saçım koyu kestane,7 yıl önce falan kızıl yapmıştım,ondan 1 yıl sonra sarı,ama bu tarz işlermler saçımı mahvediyor :olmaz: benim saçım belime geliyor şimdi,hem bu kadar uzun olması çok güzel,hemde mahvolsun istemiyorum aslında.vazmı geçsem sarıdan :)

bencede boşver ya yazık olur saçına kestirmek zorunda kalırsın yada kalitesi azalır saçının üzülürsün bende keşke yaptırmasaydımda uzun kalsaydı diyorum bazen:gitme:

Önce sık sarı balyajlar attı .diplerde cıkana dokunmadan . sonra toprak tonunda akıtmalı boya yaptı. tabi 2 haftada sac sapsarı oldu. bende üstüne balköpüğü boya yaptım.gül gb geçiioruz.. daha az yıpradı. ama maliyeti 140 ytl.

artık belimde saçım yok kestimmm,göğsüme kadar falan gelio
çook mutluyum kırıklarım vardı azcık,kurtuldum ve doğal dalgalı hoşuma gitti
boyatmakta vazgeçtim
hem para kaybı hem saçımı mahvetçek bende o parayla çizme aldım kendimi mutlu ettimopuyorumnanaktan

Back