Kızlar yardım,koltuklarım silinecek...

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
167
arkadaşlar ya temizlik yapıcam oturma odamın koltukları lila rengindegeçen sene makine ile yıkamıştıma ama içime sinmedi benm halıları makine gusel yıkıo ama koltuklarda aynı başarıyı sağlayamıo maaalesef :nazar: bende bu sefer elimde sileyim dıorum haliyle 3.5 sene oldu ve çocukum var 2 yaşında kirlendi bazı yerlerinde bu kış kuççuk lekeler var aranızda silenler varsa veya prtaik bi yöntem bilen nolur bana akıl verinn :uhm:

geçen hafta turkuaz rengi oturma grubumu silen biri olarak arkadaşıma yardımcı olmak boynumun borcu :))) şimcik ben şöyle bir formül yaptım kendi kendime

sıcak su yaptım bir kova içine biraz yüzey temizleyici ,biraz cif krem ,biraz kosla halı şamp,birazda domestos renkliler için leke çıkarıcı dan koydum ,sen evde çamaşır suyu içermeyen deterjanlardan karışım yaparsın kafana göre artık ,ve önce lifle köpürterek sildim ,sonra duru su ile duruladım yani bez çok ıslak olmayacak şekilde tabi,veee koltukların rengini unutmuşum ki kendi rengi çıktı ortaya geçen yıldan beri silinmedi ..sanada kolay gelsin canım ..

geçen hafta turkuaz rengi oturma grubumu silen biri olarak arkadaşıma yardımcı olmak boynumun borcu :))) şimcik ben şöyle bir formül yaptım kendi kendime

sıcak su yaptım bir kova içine biraz yüzey temizleyici ,biraz cif krem ,biraz kosla halı şamp,birazda domestos renkliler için leke çıkarıcı dan koydum ,sen evde çamaşır suyu içermeyen deterjanlardan karışım yaparsın kafana göre artık ,ve önce lifle köpürterek sildim ,sonra duru su ile duruladım yani bez çok ıslak olmayacak şekilde tabi,veee koltukların rengini unutmuşum ki kendi rengi çıktı ortaya geçen yıldan beri silinmedi ..sanada kolay gelsin canım ..

canım çok saol ilgilendiğin içn bende bu şekilde yapmak istıorum ama ben sadece kirçözle yaparım dıodum eniisi butun deterjanları karıştırım bende kaydirigubbakcemile3
oh mis gibi olmuş senn koltuklar yaa bi anönce bende silsemde renkleri yerine gelse :))

X