Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım :( (klomen)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minnosu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
4.715
3.470
133
ilk kez klomen kullanmaya başladım kızlar bu ay.sabah akşam 1 er tane ve 5 gün kullandım 5gün geçti üstünden bugün doktora gittim henüz yumurta oluşmamış.Çok üzüldüm çok ağladım bugün. 10.gün yumurta olmaması normal mi? 18inde bida bakcak. Lütfen yorum yapın bilgiye ihtiyacım var

Mrhb
ilk kez klomen kullanmaya başladım kızlar bu ay.sabah akşam 1 er tane ve 5 gün kullandım 5gün geçti üstünden bugün doktora gittim henüz yumurta oluşmamış.Çok üzüldüm çok ağladım bugün. 10.gün yumurta olmaması normal mi? 18inde bida bakcak. Lütfen yorum yapın bilgiye ihtiyacım var
canm bende geçen ay kullandım günde iki tane 5 gün kullandım iki yumurtam gelişmişti ama olmadı malesef sen regln kaçıncı günü başladın?

Mrhb

canm bende geçen ay kullandım günde iki tane 5 gün kullandım iki yumurtam gelişmişti ama olmadı malesef sen regln kaçıncı günü başladın?
3.günü başladım canım . Yumurta oluşmadan adet olunabilir mi acaba ? Bana ilac etki etmedi galiba senin kaçıncı gün bakıldı yumurtaya

Yok mu başka ya cidden üzgün arkadaşınıza yardım etseniz sevincem :(

3.günü başladım canım . Yumurta oluşmadan adet olunabilir mi acaba ? Bana ilac etki etmedi galiba senin kaçıncı gün bakıldı yumurtaya
Canim bende aynı şekilde şuan adet olamadım adetimden 9 gün geçti dr gittim tarlusal yazdı 15 gün sonra gel dedi tekrar

Normalde adet süreleriniz uzun mu? 40-50 günde bir gibi
Ya aslında korunmayı bırakana kadar gayet düzenliydi korunmayı bırakınca 40-50 gün arasında adet olmaya başladım. Doktor kist yok ama yumurtalıklarda hafif pco var dedi. Bugün de belki de geç yumurtlamadır 18inde bida bakalım dedi

Oluştu iki yumurta ama tuturamdk sanrm :KK43:
İki yumurtan oluşmuş en azından ben de hiç oluşmadı yani 10.gün oluşmadı inş gec yumurtlamadır. Eşine baktırdınız mı ?
Hormon testi yaptırdım hafif pco dedi ona bakarak çok fark yok

Back