canım sağol biraz daha rahatladım.
ne kadar daha sürer acaba.
kayınvaldem şuan yanımda ama sanki bebeğimle ben ilgilenmek istiyorum.
eşim çok yardımcı oluyor canım ama ben yine gece ayaktayken yani uykusuz dolaşıyorum.
birşey daha sormak istiyorum sadece ben mi yaşıyorum diye merak ediyorum ama eşim dışında kimseye kendimi ifade edemiyorum.
bazen korku sarıyor oğluma 40ı çıktıktan sonra nasıl bakıcam diye.
sütü biberonla verirken tıkanıyor hemen ters çevirip sırtına vuruyorum ama ya açılmassa diyede panik yapıyorum.
gece sepetinde yatıramıyorum kusarsa diye.yanımda yatırıyorum(sağına yada soluna yatırıyorum)
bazen çok büyük sorumluluk almışım gibi hissediyorum.
eşime,ev işine vakit ayıramıcam diye tereddüt ediyorum.
bazen ağlıyorum.
evden dışarı çıkmadığım içinde olabilir sıkıldım.
daha anlatamadığım bir sürü duygular.
bunlar ne zaman geçer sende yaşadınmı.
loğusalık dedikleri şey bumu acaba.
sağol cicekcicek
benim oğlumda sarılık olmuştu.:çok üzgünüm:
hastanede yattığımız gece, biberona elektrikli pompa yardımıyla süt sağdırıp verdirdiler.
eve geldiğimizde de sarılığının iyice geçmesi için elektrikli pompa yardımıyla sağıp vermeye başladık.
çok düşündüm biberonla vermeyip sadece göğsümü vermeye başlasam mı diye ama aç kalırsa diye de cesaret edemiyorum.
eltimin 4 aylık bebeği var ve her göğsümü 15 dk.alıyor dedikçe benim oğlum 2 dk.da hiç doymaz diye düşünüyorum.
bebeğini emziren anneleri duyup gördükçede açıkçası özenip üzülüyorum.
o duyguyu yaşamak istiyorum.
birde gaz problemimiz var doktorumuz metsil verdi ama çokta işe yaramıyor sanırım.
oğlum uykuda bile sıkınıyor.
papatya,rejene çayı diyor etraftakiler ama ben anne sütü dışında birşey vermek istemiyorum.
heleki doktorum önermeden.
yarı kırkın çıksın evden öyle çık diyorlar.
evim cadde üzerinde olduğu için yoldaki insanları,arabaları izlemekle yetiniyorum.
şuan kayınvaldem yanımda ama 40ımız çıkınca gidicek,ve başka şehirde yaşıyor.
işte yanlız kalınca bebeğime nasıl bakıcam diye korkuyorum.
allah tüm annelerin yardımcısı olsun.
sorumluluk gerektiriyor annelik
canımm ben öyle hissedince bebeği doyuruyorum altını deiştiriorum evde kim varsa ona emanet edip 2 saat falan evden kaçıyorum emin olun lohusa sendromunu bu şekilde aştım kuaföüme gidip 1 saat dedikopdu yapıp kahve içip geri dönüyorum sinirleri düzeliyo adamın. hiç evden çıkmamak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?