Kızlar merhabalar. Regli en son 29 Nisan’da oldum. Şuan bende aşırı derecede bir iştah artışı var. 3 saatte bir acıkma geliyor kendimi de frenlemeye çalışıyorum yememek için. Göğsümde de bir şey farkettim. Göğüsteki halkalı kısım o kadar genişledi,büyüdü ki yaklaşık 4 gündür böyle. Aynı zamanda yine aynı yerde beyaz beyaz küçük pütürler var. Gündüz normalde asla uykum gelmez yorgun düşmezdim bu aralar gündüz full bir şey yapmadığım halde yorgun düşüp uzanıyorum. Eğer bu belirtileri yaşamış olanlar varsa alta yazabilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR YARDIM🥺İŞTAH ARTIŞI 1 buçuk aydır regl olmadım
- Konu Sahibi cicek288
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gögüs agrısı göğüs ağrısı ve şişlik iştahartışı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.846
- 3
- 89.128
- 528
- 1 Haziran 2022
- 3.874
- 1
- 11.596
- 138
- 34
Ablacım bu ne rahatlık sorduğun kabahat. İştah artışı diyorsun uyku diyorsun meme başında büyüme diyorsun sence yapmalı misin testi ?? Tabiki EVETBenimki hep düzensiz ki. Böyle 2 ay geçer aradan ondan sonra olurum o yüzden yapmadım. Yapmalı mıyım
- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.599
- 118
Pcos gebe kalmaya engel değil. Rabbim ol desin yeter ki. Sizin belirtileriniz gebelik belirtilerinin aynısı. Korunmasız ilişki yaşıyorsanız her zaman ihtimaller dahilindesiniz. Test yapınBenim hamile olmam biraz zor canım o yüzden rahatım aslında. Pcos var yumurtalarda tembellik var
Kızlar merhabalar. Regli en son 29 Nisan’da oldum. Şuan bende aşırı derecede bir iştah artışı var. 3 saatte bir acıkma geliyor kendimi de frenlemeye çalışıyorum yememek için. Göğsümde de bir şey farkettim. Göğüsteki halkalı kısım o kadar genişledi,büyüdü ki yaklaşık 4 gündür böyle. Aynı zamanda yine aynı yerde beyaz beyaz küçük pütürler var. Gündüz normalde asla uykum gelmez yorgun düşmezdim bu aralar gündüz full bir şey yapmadığım halde yorgun düşüp uzanıyorum. Eğer bu belirtileri yaşamış olanlar varsa alta yazabilir misiniz
Test yapmak bukadar zormu?
- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.599
- 118
O arada regli gecikince günde 5 test yapabilen bizTest yapmak bukadar zormu?
O arada regli gecikince günde 5 test yapabilen biz
Ay gerçekten bazı insanlar çok rahat
- 20 Kasım 2023
- 220
- 14
- 18
- 24
Son durum nedir?Benim hamile olmam biraz zor canım o yüzden rahatım aslında. Pcos var yumurtalarda tembellik var