• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım hamilelik olabilirmi??

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Kızlar ben 28gunde 1adet oluyorum arada değişiyor en son 17sinde regli oldum ve 26-1 yumurtala dönemim ve biz geri cekilme ile birlikte oluyoru bu dönem 3kere birliktelik yaşadık cogu ard arda ilk başlar soldu ama dunden beri sağ kasiğmm çok felaket agri var belimde de öyle eşim bosalmadi çok dikkatli hamilelik riski nedir ne kadardır sizce daha 1bucuk aylık evliyim ve ilk iliskimizde uzun zaman aldi kızlık zari kalındı korkuyorum erken :KK43:(

Kızlar ben 28gunde 1adet oluyorum arada değişiyor en son 17sinde regli oldum ve 26-1 yumurtala dönemim ve biz geri cekilme ile birlikte oluyoru bi dönem 3kere birliktelik yaşadık ilk başlar soldu ama dunden beri sağ kasiğmm çok felaket agri var eşim bosalmadi çok dikkatli hamilelik riski nedir ne kadardır sizce daha 1bucuk aylık evliyim ve ilk iliskimizde uzun zaman aldi kızlık zari kalındı korkuyorum erken :((
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde hamile kalanda çok duydum canım..

Kızlık zarinizin türü ile alakası yok bu sorunun
cevap şöyle; içine bosaldiysa hamilelik ihtimalin var
içine bosalmadiysa yok. Bu kadar basit tabi emin olsun kendisi ne yaptığına yeter

Yumurtlama doneminde olan bi ilişki ve zevk suyundan hamile kalan olmuş yumurtlama döneminde. Kzlk zarndan kastm dha yeni evliyim çok zor bi evliliğim oldu ve bebek icin erken demek istedim ikisinin ayri dunya olduğunu bende fRkndym ;) sadece soruyorum hiç bukadar ağrım olmadı sol neydedr sağ ilk kez belimin ağrısı regli olacakmış gibi adetime daha var

Back