kızlar yardım etmelisniz bana :(

bambam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
147
1
yüzümün her yerinin rengi normal fakat dudak üstümün rengi farklı.normal yüz rengimden daha açık.bu renk farklılığını nasıl giderebilirim sizce? :KK59:

makyaj yapaken allıktan birazda o bölgeye sürersin kalıcı bişi diyosan bilmedim güneşe çıkarken yüzüne koruyucu sür 50 faktörlü.dudak üstüne sürme.belki rengi değişir

kesinlikle dermatoloji uzmanlarına göster ve onlara bi çare bulmamalrını söyle onlar bu bölümü bu gibi sorunları hastalıkları vs çözmek tedavi etmek için okuyo git hekimlere bulsunlar çaresini...bende çillerim için savaş içerisindeyim farllı ve seksi güzeller ama koyulaşıp kötü bir görüntüm olucak diye korkuyorum önlem almaya çalışıyorum. bir sürü şey denedim olmadı. bende dermatologları araştırdım dermotoloji başkanından randevu aldım ona gidicem.. sende öyle yap doğal çözüm olarakda aktarlara anlat onlar kesin bişeyler önericektir. aktarlardada doğadan gelen çözümler var biliyosun inşallah sende bende bizim gibi sıkıntısı olanlarda çözümlerini bulur ve herşey gönlümüzce olur....

Son düzenleme:
artı ne makyajı ömrün boyunca hep makyajlamı dolaşcan yüzünü yıkayınca ne olucak saçmalık makyajla kapatmak belli bi süre kendini ve insanlara karşı görüntünü kandırmak demek. çaresini tıpdan ve aktarlardaki bitkilerden ara hemen hemde zaman kaybetme

X