Saç Şekillendiriciler Kızlar Yardım! En İyi Saç Düzleştiricisi ?

evelynraven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
212
15
Merhabalar. Saç düzleştiricisi alacağım ama en iyisi olmasını istiyorum. Bir kere para vereyim sonuna kadar kullanayım istiyorum. Şu an için Babyliss markayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Önerileriniz varsa alayım bayanlar... Hangi marka ürün beni memnun bırakır... Babyliss en iyisi diyenler yoğunlukta ama sormakta fayda var yine de... Şimdiden çok çok teşekkürler!

2000 watt üstü çoğu cihaz işini görür zaten, remington yıpratmaz saçını ama aynı fiyatlarda adı bilinmeyen,media marktta falan satılmayan sadece kuaförlere özel üretilen makinalar var onlardan almanı tavsiye ederim.

http://www.n11.com/megafon-profesyonel-turbo-3500-kuafor-fon-makinesi-2300w-P16895072

şunun gibi mesela. 200den fazla da satılmış.

Ben internetten alışveriş yapan biri değilimdir görmeden bir ürün alamıyorum maalesef ve bir de güvenemiyorum. Yoksa düşünüyordum bu ve etap markayı ben de. Hiç mi bulamam ki acaba mağazalarda

Ben internetten alışveriş yapan biri değilimdir görmeden bir ürün alamıyorum maalesef ve bir de güvenemiyorum. Yoksa düşünüyordum bu ve etap markayı ben de. Hiç mi bulamam ki acaba mağazalarda

istanbuldaysan eminönünde zazahanda bulabilirsin. ben dışarda 200-300 liraya satılan heryerde bulunmayan su dalgası maşasını oradan 80 liraya almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…