ben koyu bi turuncu elde etmek istiyorum yani kızıl turuncu gibi igoranın 8.77 sine boyasam tam olarak istedigim tutar mı katalogdan bakarmısınız karıstırmam falan gerejkr mi ffbana da el atın bi
isterseniz şunu da araştırın belki bu boyayı kullanan çıkar buradan ,belki sonuç almıştır ben kullanmadığım için olur yada olmaz diyemiyorum sadece bu boyayıda görmenizi istedim
cunkü bende o renk istedim ve evde denedim olmad
kuaförde saçımı açarak yaptılr çok güzel oldu hatda şakir kuaförde yaptırmıstım aydındasın sanırım bilirsin ve çok memnun kaldım yanmadıda sacım çok sevinmiştim bence evde deneme çünkü açıcı olmadan orenk zor elde edilir yinede sen bilirsin canm
saçımı orial ile açıp tarçın bakır yaptım ama saç diplerimi açmamıştım boyalı olan yerleri açmıştım ,dipler ise kendi rengimin [ kumralın ] üzerine direkt tarçın bakır
selam ben paletteyi de igorayı da denedim 3gün önce igora 8.77 ye boyadım va tarçın bkırdan daha canlı oldu şimdilik çok güzel ama yıkayınca nasıl olur bilmiyorum.
canım bu rengin üstüne röfle asla olmaz röfle olması için bu rengin orella açılıp renginin akıtılması lazım ancak o zaman röfle yaptırabilirsin yerimseniben